FINNISH SUMMER WITH SOME RAIN

Hi! These posts will all be summer this, summer that, but it’s summer and that’s what everything revolves around right now for me ❤ Yesterday was the first rainy day in a long time and of course on that day we had plans to take a boat to Lonna (an island outside Helsinki) for sauna, swim and dinner. Typical. We didn’t let the rain bother us and went anyway. It’s pretty cosy to swim in the rain actually. I had never been to Lonna so now I have that ticked off my summer bucket list!

//Hej! Alla inlägg blir nu bara sommar, sommar, sommar, men det är sommar och allt handlar om bara det just nu för mig ❤ Igår var det den första regniga dagen på länge och såklart hade vi planerat att ta båten till Lonna (en liten ö utanför Helsingfors) för att bada bastu, simma och äta middag. Typiskt. Vi lät inte regnet störa oss och åkte ändå. Det är faktiskt ganska mysigt att simma när det regnar. Jag hade aldrig varit till Lonna så nu har jag bockat av det från min sommar bucket list!

After the sauna we had a table booked at the small restaurant on the island. The food was amazing! If you go there, definitely stay for dinner. They also had a little café where the waffles on the menu caught my eye. If I have time, I’m going back for waffles one day hehe.

//Efter bastun hade vi bokat bord på den lilla restaurangen på ön. Maten var sjukt god! Om ni åker dit måste ni definitivt stanna och äta. De hade också ett litet café och jag lade märke till våfflor på menyn. Om jag hinner ska jag tillbaka dit och äta våfflor någon dag hehe.

On our way back home we got this incredible sunset! Could have been the best one I’ve seen this summer. These kind of summer nights are the best and now I’ve ordered more of them. Even June is already over, we’re not even halfway through the summer and that makes me happyyy ❤

//På vägen hem fick vi den här magiska solnedgången! Kanske till och med den bästa jag sett på hela sommaren. Kvällar som den här är verkligen det bästa och nu har jag beställt många fler av dem. Fast juni redan är förbi så är vi inte ens halvvägs igenom sommaren och det gör mig lyckliiig ❤

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: