SUNRISE TO SUNSET

Good morning! Today I woke up so much earlier than I thought I would, but got up and have had time for a nice relaxed morning. I would have loved to have a fresh pressed juice like the one I made a few days ago. I really want to get a proper juicer so I can make them every morning. It is a little slow with a blender and then filtering out all the bits haha. This one I made was blood orange, carrot and ginger. It would be so nice to just throw in fruits and vegetables in a juicer and get a fresh juice evry morning. Soon I have to jump in the shower and start getting ready because we have to go out to buy a birthday present for our friends’ little girl’s 1-year birthday party. That is our only plan for today so far and hopefully on the evening we’ll have time to FaceTime with a couple we used to live with in Australia because they’re baby boy was born yesterday ❤

//God morgon! Idag vaknade jag mycket tidigare än jag hade tänkt, men steg upp och hade tid för en lugn morgon. Jag skulle gärna ha druckit en färskpressad juice som denna jag lagade några dagar sedan. Jag vill skaffa en ordentlig saftpress så jag kan laga dem varje morgon. Det är lite långsamt med mixer och sedan sila saften haha. Den här var blodapelsin, morot och ingefära. Det skulle vara så trevligt att slänga in frukter och grönsaker i en saftpress och dricka färsk juice varje morgon. Snart måste jag hoppa i duschen och göra mig i morning för vi måste gå och köpa en födelsedagspresent åt våra vänners lilla dotters 1-års födelsedagsfest. Det är vår enda plan för idag så långt och jag hoppas vi hinner FaceTimea ett kompispar vi bodde med i Australien för deras lilla pojke föddes igår ❤

Seriously this sunlight gives so much hope and happiness. The sunrises early and has started to set later and later every day. We’re officially going towards spring, woop! In a month we change the clocks as well to summer time, I can’t wait! It’s been a long time since we got this much sunlight in and this makes my days so much better haha.

//Seriöst det här solljuset ger så mycket hopp och glädje. Solen går upp tidigt och har börjat gå ner senare och senare varje dag. Vi är officiellt på väg mot våren, woop! Om en månad flyttar vi också klockorna till sommarid, kan int vänta! Det är länge sen vi har fått så här mycket solljus in och det gör mina dagar så mycket bättre haha.

Last night I started doing a 1000 piece puzzle and it’s so addictive. That’s what I’ll do from now on every second at home haha. My friend has been doing so many puzzles and said it is a lot of fun, so when I was with her around shops on Tuesday to buy a new puzzle for her, I had to get one too. So last night I made the salad I posted about HERE, had a glass of wine and started doing the puzzle. Tom was watching Star Wars and said he’ll join on the puzzle for the last pieces haha. Let’s see how long this takes. Now, shower and get ready for the day. Have a beautiful Saturday peeps ❤

//Igår kväll började jag med ett 1000 bitars pussel och man blir helt besatt. Det här är vad jag kommer göra framöver varje sekund hemma haha. Min kompis har gjort så många pussel och sa att det är roligt, så när jag var med henne på stan på tisdag för att köpa ett nytt pussel åt henne, måste jag också köpa ett. Så igår kväll gjorde jag salladen jag postade om HÄR, drack ett glas vin och började med pusslet. Tom kollade på Star Wars och sa att han joinar på pusslet för de sista bitarna haha. Vi får se hur länge det här tar. Nu, duscha och göra mig klar för dagen. Ha en fin söndag allihopa ❤

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: