FOOTBALL AND BURGERS

The perfect start to the weekend. My auntie and my cousin picked me up from the train and we went straight to see the last bit of a football game (SJK – FC Lahti). It was super super hot at the stadium so we sneaked our a few minutes early to get some cold coke. After the game we went for an evening dip and nothing feels more like Finnish summer than that!! It was so warm, both in and out the water and I love the fact that it still was 24 degrees at 10pm. Perfect, perfect, perfect ❤ When we got back to the car my auntie said it’s too late to cool dinner so let’s go get burgers”. Who doesn’t love hearing that?? So burgers for everyone and these ones from here are good. Now it’s time to sleep because I don’t want to waste a minute of the day tomorrow sleeping too long 😉 goodnight ❤

Den perfekta starten på helgen. Min moster och kusin hämtade mig från tåget och vi åkte direkt för att se slutet av en fotbollsmatch (SJK – FC Lahti). Det var super hett på stadionet så vi smög iväg några minuter innan spelet slutade för att köpa islall cola. Efter matchen gick vi på ett kvällsdopp och inget känns mer som finsk sommar än det!! Det var så varmt, både i vattnet och luften och jag älskar faktumet att det fortfarande är 24 grader klockan 10 på kvällen. Perfekt, perfekt, perfekt ❤ När vi kom tillbaka till bilen sa min moster “det är för sent för att laga middag så vi åker och köper burgare”. Vem älskar inte att höra det?? Så burgare åt alla och dom härifrån är goda. Nu är det dags att sova för jag vill inte slösa en minut av dagen imorgon på att sova för länge 😉 godnatt ❤

Published by Carolina Törnqvist

Working and living in Helsinki, Finland. Love to travel, explore and experience new things. I get inspired by people around me and hope to inspire others.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: