GOOD FRIDAY

Good morning ❤ we have a few more nights left on the mattress (I hope), but we’re getting used to it so it doesn’t feels as bad anymore haha. Waking up here in the new apartment feels amazing and I can’t wait to have everything moved over. Today we’ll drive back to the old place to pack some more boxes we can bring over and hopefully we can get a van organized for Monday so we can get all the big furniture here. I feel so inspired living around here and I only want to take long walks and enjoy life – it’s so beautiful. Especially now when it almost feels like summer. The sun is out, people walk around in t-shirts (I think it’s too cold for that though) and everyone is generally just more out and about. Many places have opened their terraces and you can just see the city getting more life as it’s getting prepared for summer. Love it. Later today I have plans to go make a cheesecake with a friend for the birthday party tomorrow. Or I’ll just watch, not touch the baking. We are usually not a good combination when it comes to baking and to save ourselves from disaster, it’s better like this 😀 Now I’ll go unpack a few boxes to make space for a few new ones. Enjoy this beautiful sunny Friday ❤

//

God morgon ❤ vi har några nätter kvar på madrassen (hoppas jag), men vi börjar vänja oss så det känns inte så farligt längre haha. Det känns underbart att vakna upp här i nya lägenheten och jag kan inte vänta tills vi fått allt flyttat hit. Idag ska vi köra tillbaka till det gamla stället för att packa några lådor som vi kan ta hit och förhoppningsvis får vi en paketbil ordnad till måndag så vi kan hämta alla möbler hit. Att bo här får mig att känna mig så inspirerad och jag vill bara gå långa promenader och njuta av livet – det är så vackert. Speciellt nu då det nästan är sommar. Solen skiner, mänskor går omkring i t-skjorta (jag tycker dock det är för kallt för det) och alla är helt enkelt mer ute och i gång. Många ställen har öppnat sina uteserveringar och man kan se hela stan vakna till liv i förberedan för sommaren. Älskar det. Senare idag har jag planerat att gå baka en ostkaka med en kompis för födelsedagsfesten imorgon. Eller jag ska bara se på, inte baka själv. Vi är oftast inte en bra kombination vad som kommer till bakning och för att spara oss ifrån katastrof så är det bättre såhär 😀 Nu ska jag packa upp några lådor för att göra utrymme för några nya. Njut av den här soliga fredagen ❤

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: