LOOKING FOR INSPIRATION

Hi! Sunday night and I’m actually going to bed soon, but thought that while I eat my night snack and watch a webinar about setting up an online business and be an online creator. Right now there hasn’t been much time to other things than work and studies, but I’m hoping to be able to focus more on the whole photography and content creation thing. Watching others do it is so inspiring so now I can’t wait to just grab the camera and get back into it. Not trying to make up excuses, I’ve prioritised different things lately.

//Hej! Söndagkväll och jag ska egentligen sova snart, men tänkte att under tiden jag äter ett kvällsmål och ser på en webinar om att starta en online business och vara en online creator. Just nu har det inte funnits mycket tid för annat än jobb och studier, men jag hoppas att jag ska kunna fokusera mer på hela fotograferingsgrejen och skapa innehåll. Att se andra göra det är så inspirerande så nu längtar jag till att ta tag i kameran och komma igång igen. Försöker inte komma med ursäkter, jag har bara prioriterat annat på sistone.

This week has been quite much with work and I took a little break from doing any other “jobs”. I got my gym membership back and it. feels. so. good. Now me and Tom will try to work out together a couple of times a week and we always keep saying we want to get back into the routines we had in 2016-2017. We were so active and happy (still happy haha!) and felt physically so good and that’s always a time we look back at and have as a goal. So we are our own inspiration basically. Today I’m so tired after a long day yesterday. First we had a little pre-christmas themed afternoon with my colleagues and after that a cosy evening with a small group of friend’s celebrating Ela’s birthday. I got home around 3am so now I’m tired haha. Time to move into bed and continue watching this webinar until I fall asleep – good night ❤

//Den här veckan har varit ganska mycket på jobbet så jag tog en liten paus från alla andra “jobb”. Jag fick mitt gym medlemskap tillbaka och det. känns. så. bra. Nu ska jag och Tom försökta träna tillsammans några gånger i veckan och vi säger alltid att vi vill hitta tillbaka till de rutiner vi hade 2016-2017. Vi var så aktiva och lyckliga (fortfarande lyckliga haha!) och mådde fysiskt så bra och det har alltid varit en tid vi tittat tillbaka på och haft som ett mål. Så vi är egentligen vår egna inspiration. Idag är jag så trött efter en lång dag igår. Först hade vi en liten lillajulseftermiddag med mina kollegor och efter det en mysig kväll med ett litet gäng vänner och firade Elas födelsedag. Jag kom hem vid 3 på morgonen så nu är jag trött haha. Dags att flytta till sängen och fortsätta se på webinaren tills jag somnar – god natt ❤

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

One thought on “LOOKING FOR INSPIRATION

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: