BACK IN BUIZ

Hello! Back in business – I have had some weeks of intense studying and have only prioritised work and studying. At least it did pay off and last Saturday I passed the Meteorology, Communication and Operational Procedures & General safety exams. This was my last theory day and now I only have one exam left, which is Navigation, but for now I don’t need to be studying quite as much and can breath a little in between. Seriously the tic under my eye disappeared as soon as I didn’t have to use every spare minute on my laptop reading a book. Feels so good now!

//Hej! Back in business – jag har haft några veckor av intensivt studerande och har bara prioriterat jobb och studera. Åtminstone var det värt det då jag förra lördagen klarade proven i Meteorology, Communication och Operational Procedures & General Safety. Det här var min sista teoridag och nu har jag bara ett prov kvar, vilket är Navigation, men just nu behöver jag inte läsa riktigt så mycket och kan andas lite emellan. Allvarligt talat så har min tic under ögat försvunnit direkt när jag inte måste spendera varje minut på att läsa en bok på min dator. Känns så bra nu!

Yesterday we were at my parents’ and celebrated my mum’s birthday and also it was Father’s day – so two in one. It was the perfect November day, sunny and we raised the Finnish flag up in the morning, made croissants (a since forever tradition in our family on birthdays and Mother’s/Father’s day), went for a long walk in the woods and played some frisbee golf in the crispy cold weather. After a late Sunday lunch we headed back home, just decided to chill and watch a film and do nothing. Today we were back to work and kicked off the week with good energy after the weekend. Since I can finally have a little chill this week, I feel like going all Marie Kondo at home and be super zen with meditation, lots of sleep, drinking a lot of water and scroll a little less Instagram. These feel like the perfect goals for this week. Now Tom has just gone to bed and I think I will follow so we can wake up bright and early tomorrow. Good night ❤

//Igår var vi hos mina föräldrar och firade mammas födelsedag och så var det också farsdag – två flugor i en smäll. Det var den perfekta novemberdagen, soligt och vi lyfte finska flaggan på morgonen, lagade croissanter (en sen långt tillbaka tradition i vår familj på mors/farsdagar), gick åå en lång promenad i slogen och spelade frisbee golf i den krispiga kalla luftetn. Efter en sen söndagslunch åkte vi tillbaka hem, bestämde oss för att bara chilla och se på film och göra ingenting. Idag är vi tillbaka på jobb, sparkade igång veckan men bra energi efter veckoslutet. Då jag ätnligen kan ha en lite lugnare vecka, känner jag för att gå helt Marie Kondo här hemma och vara super zen med meditation, mycket sömn, dricka en massa vatten och skrolla lite mindre Instagram. Det här känns som de perfekta målen för veckan. Nu har Tom precis gått och lagt sig och jag tror jag ska följa hans exempel så vi kan vakna tidigt och pigga imorgon. God natt ❤

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: