LONG WEEKEND AND SOME GOLF

Hello. New week, new Monday and NEW JOB! Last week was my last day working in the Corporate Office dealing with corporate customers and from today on you can call me Junior Business Analyst. Same employee, but a new department and a new role. I’m so excited and a little terrified at the same time hehe. There will be a lot to learn. At least I can say that I’m well rested after a long weekend in Hanko. We drove there after Tom’s work on Thursday and worked from there Friday. My parents have been renovating the bedrooms and OMG the beds. So comfy, I didn’t want to come home and sleep in our old bed after.

//Hej. Ny vecka, ny måndag och NYTT JOBB! Förra veckan hade jag min sista dag på Corporate Office där jag jobbat med företagskunder och från och med idag kan ni kalla mig Junior Business Analyst. Samma arbetsgivare, men ny enhet och en ny roll. Jag är så taggad och samtidigt lite rädd hehe. Det kommer bli mycket att lära sig. Åtminstone kan jag säga att jag är ordentligt utvilad efter ett långt veckoslut i Hangö. Vi körde dit efter Toms jobb på torsdag och jobbade därifrån på fredag. Mina föräldrar har renoverat sovrummen och OMG sängarna. Så sköna, jag ville inte komma hem och sova i vår gamla säng efteråt.

Our main plan was to play golf on Saturday and otherwise just take it easy so after work on Friday we went for a walk and just caught the last bit of the sunset before it got dark. Since the weather was windy, 17 m/s or something, and got little rainy, we thought we’ll seek shelter and go for a drink. There’s a new place that opened in the harbour in the end of September called Hanko Brewing Company that had a heated terrace with glass walls and a roof that was perfect for us. We sat down and tried some local beer and ended up buying a poster that had the perfect background story to it. I can tell that later sometime, otherwise this will get too long haha. Then on Saturday we played golf and the rest of the weekend we just spent watching Netflix, I studied a little and then we were outside a bit too. On our way home from Hanko we stopped at my parent’s for dinner and then came home to get ready for the new week.

//Vår huvudsakliga plan var att spela golf på lördag och annars bara ta det lugnt så efter jobbet på fredagen gick vi på en promenad och såg sista sekunderna av solnedgången före det blev mörkt. Då det blåste hårt, typ 17 m/s, och det blev lite regnigt så beslöt vi oss för att söka skydd och gå på en drink. Det hade öppnat ett nytt ställe i hamnen i slutet på september som heter Hanko Brewing Company och de hade en uppvärmd terass med glasväggar och tak vilket var perfekt för oss. Vi satt ner och smakade lite på lokal öl och vi köpte även en poster därifrån som hade den perfekta bakgrundsstoryn. Jag kan berättar den någon gång, annars blir det här för långt haha. Sen spelade vi golf på lördag och resten av veckoslutet såg vi bara på Netflix, jag läste lite och så var vi en del ute. På vägen hem från Hangö stannade vi hos mina föräldrar på middag och kom sedan hem för att förbereda oss för nya veckan.

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: