STUDIES AND WORK

Hey hey! Back after Saturday and I passed the theory classes with full points. It felt so good and studying paid off. Honestly I don’t think I’ve studied for many things as thoroughly as I do now – if I only would have realised to do this much earlier. Also, after every flying lesson or theory day all I can think of is how much I’d just want to do the full ATPL course and study full time. Well, let’s just get the PPL course first and then see how I can continue. The past two weeks I’ve honestly been first working 8 hrs on the laptop and then just switched to my own laptop to study the rest of the night. Times like this I really miss old school study books hehe. Since Friday I’ve had a twitch under my eye that comes and goes so this week I’ll try to reduce screen time and then go all in studying for the next theory day.

//Hej hej! Tillbaka efter lördagen och jag klarade teori timmarna med fulla poäng. Det kändes så bra och läsandet lönade sig. Ärligt talat tror jag inte jag har studerat för nånting så grundligt som jag gör nu – om jag bara hade fattat att göra det här mycket tidigare. Dessutom, efter varje flyglektion eller teoridag är det enda jag funderar på att jag bara vill göra hela ATPL kursen och studera heltid. Men, jag ska först avklara PPL kursen och sen se hur jag kan fortsätta. De senaste två veckorna har jag på riktigt jobbat 8 timmar på datorn och sen bara bytt till min egna dator och studerat resten av kvällen. Stunder som dessa saknar jag bara riktiga böcker att läsa ifrån hehe. Sen fredagen har jag haft typ ryckningar under ögat som kommer och går så den här veckan ska jag nog minska skärmtid och sen gå all in nästa vecka för att läsa till nästa teori dag.

On Saturday night I had friends come over, we ordered pizza and had a few glasses of wine. Lots and lots of girltalk and it was so cosy. On Sunday I met up with an another friend for a long walk and we started to plan out a little spa getaway together because it has been a while since we did a trip together. Today I have actually been to the office the whole day as a colleague who is leaving is doing a bit of a handover of some things and it’s much easier to meet face to face for this. So much easier for me to learn as well. Plus it’s actually very nice to see my colleagues. The rest of the week I’ll stay at home again, we don’t have much plans for the week so let’s see what comes up. Now I’m so tired that I think I’ll go to bed. Good night ❤

//På lördag kväll hade jag kompisar över, vi beställde pizza och drack några glas vin. Massa massa tjejsnack och det var så mysigt. På söndag träffade jag en annan kompis på en lång promenad och vi började planera en lite spa getaway tillsammans för det är länge sen vi gjorde en resa tillsammans. Idag har jag faktist varit på kontoret hela dagen då en kollega ska sluta och gör en överlämning av vissa uppgifter och det är mycket lättare att träffas face to face för det. Så mycket lättare för mig att lära mig också. Plus att det är verkligen väldigt trevligt att se mina kollegor. Resten av veckan ska jag stanna hemma igen, vi har inte mycket planer för veckan så vi får se vad vi hittar på. Nu är jag så trött att jag nog ska gå sova. God natt ❤

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: