LAST WINTER PICS

Heyy! Since spring is coming, it’s time to post my last winter pics. Spring feels like a fresh new start with the new season, sun and just a good vibe. For two days now I’ve done outdoor workouts when the gyms are closed and it is so nice when the roads aren’t covered in ice and it’s sunny and bright all day. I just want to live somewhere where we can get loads of daylight and that’s why we’re actually going to stay at my parents house for a few days now when they are away. Going housesitting basically haha.

//Heej! Det är vår snart så dags att posta sista vinterbilderna. Våren känns som en fräsch ny start men ny årstid, sol och bara en bra vibe. I två dagar har jag nu gjort utomhus träning då gymmen är stängda och det är så skönt när vägarna inte är täckta av is och det är soligt och ljust hela dagen. Jag vill bara bo någonstans där man kan få massor av dagsljus in och vi ska därför vara hos mina föräldrar några dagar då de är borta. Vara husvakter alltså haha.

Talking about living in brightness, I’ve been to view a new potentieal apartment today. It’s in Munkkivuori (or Niemenmäki), completely new areas to us, but Tom found this place on the 7th floor with a balcony facing southwest. Exactly everything he wants from a place haha. He was working so I had to go on my own and now we’re waiting to see if they will choose us out of all applicants. It’s still a place for rent, but it could be quite nice to have a place with views now that we pretty much only work at home.

//På tal om att bo i dagsljus, jag har idag varit på en visning av en potentiell lägenhet. Det är i Munkshöjden (eller Näshöjden), helt nya områden för oss, men Tom hittade ett ställe på 7de våningen med en balkong mot sydväst. Exakt allt han vill ha ifrån en lägenhet haha. Han jobbade så jag måste gå själv och nu väntar vi på att höra om de kommer välja oss av alla som ansökt. Det är fortfarande hyreslägenhet, men det skulle kunna vara riktigt trevligt med en lägenhet med bra utsikt nu när vi egentligen bara jobbar hemma.

Imagine just seeing this from your window every night. I wouldn’t complain. Tom even agreed that if we get this place we can buy my dream sofa. So win-win hehe! Now I’m falling asleep and have to go to bed – tomorrow I’m going for dinner with Laura and then later we are driving to Kirkkonummi. Looking forward to the rest of this week.

//Tänk att se det här från fönstret varje kväll. Jag skulle inte klaga. Tom gick till och med med på att skaffa min drömsoffa om vi får lägenheten. Så win-win hehe! Nu somnar jag och måste gå lägga mig – imorgon ska jag på middag med Laura och senare kör vi till Kyrkslätt. Ser framemot resten av veckan.

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: