HELLO SPRING

Good morning! Woke up early today after a busy, busy weekend. On Friday I had a sleepover at my cousins place, we ordered some vegan burgers and just watched Netflix and had a cosy night. Saturday morning I drove to the airport early for a day of flying and in the afternoon continued my day to my Lauras place to celebrate her birthday with a small group of girls. I stayed over there as well and came back on Sunday and had a pretty chill day.

//God morgon! Vaknade tidigt idag efter en rätt så fullspäckad helg. På fredag sov jag övernatten hos min kusin, vi beställde veganska burgers och bara kollade Netflix och hade en mysig kväll. Lördag morgon körde jag till flygfältet för att flyga och på eftermiddagen fortsatte jag min dag till Laura för att fira hennes födelsedag men ett litet tjejgäng. Jag stannade övernatten där med och kom tillbaka på söndag och hade en rätt så lugn dag.

March is here and that means it’s officially the first month of spring. How crazy is that? Personally I wouldn’t mind the winter to stay for a little bit longer to have time for some more winter activities. Yesterday was like a proper first spring day though, it was +7C degrees outside, people were outside doing workouts, walking with take away coffees and sitting on benches reading newspapers. It might not sound like it’s very warm, but with the sun on me it felt like +15C and even a light down jacket was too much.

//Mars är här och det betyder officiellt den första vårmånaden. Hur galet är det? Personligen skulle jag inte ha något emot att vintern stannade lite längre för att ha tid med lite till vinteraktiviteter. Igår var som den första riktiga vårdagen dock, det var +7C grader ute, folk var ute och gjorde uteträningar, promenerade med take away kaffen och satt på bänkar och läste tidningar. Det låter kanske inte så varmt, men med solen på mig kändes det som +15C och till och med en lätt dunjacka var för mycket.

From today there are some new restrictions and a semi lockdown is starting here and it feels like a big deja vu. It takes me straight back to March last year and it just feels like ‘here we go again’. Hope, hope, hope with fingers crossed that this could start to be over and things return to normal. Not sure what the new normal will even be? And when it will be? Let’s just say I’m plenty tired of corona this, corona that, and I bet I’m not the only one. The gyms are closed now so today me and Ale are going to an outdoor gym instead, luckily the weather is good for that. Then me and Tom are going to have to try and plan out this week, where to be and what to do and when to do it haha. Or just do it like we always do, just decide on the day and see what we feel like doing. Anyway, now I’m going to drink more coffee and then get this work week started. Have a wonderful start to this week ❤

//Från och med idag har vi nya restriktioner och en semi lockdown som börjar här och det känns som en stor deja vu. Det tar mig direkt tillbaka till mars förra året och det känns bara som ‘here we go again’. Hoppas, hoppas, hoppas och håller tummarna för att det här skulle kunna börja vara över och allt återgå till det normala. Inte för att jag vet vad det nya normala ens kommer vara? Och när det kommer vara? Vi kan väl bara säga att jag är lagom trött på corona si, corona så, och jag gissar att jag inte är ensam om det. Gymmen är stängda så idag ska jag och Ale träna på ett utegym istället, som tur är vädret bra för det. Sen måste jag och Tom försöka planera veckan, var vi ska vara, vad vi ska göra och när vi ska göra det haha. Eller så gör vi som vi alltid gör, bestämmer bara dendagen och ser hur vi känner för att göra. Nåja, nu ska jag dricka mer kaffe och sen sparka igång en ny arbetsvecka. Ha en fin start på veckan ❤

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: