FOOD TRUCK LUNCH

Hi! Wednesdays are for getting burgers from a food truck for lunch. This might become our thing on Wednesdays, maybe once or twice a month whenever me and Tom are working at home together. How did I not even know about this food truck before? It’s called kotkot (@kotkotchicken on instagram) and they are in different locations on different days. There is only one option for burger, which is krispy chicken, and apparently this food truck is super hyped. Let me tell you, it lives up to the hype. The burger is only 5€ and it is really, really good.

//Hej! Onsdagar är för att hämta burgare från en food truck till lunch. Det här blir säkert vår grej på onsdagar, kanske en eller två gånger i månaden när jag och Tom jobbar hemma tillsammans. Hur visste jag inte ens om den här food trucken förut? Den heter kotkot (@kotkotchicken på instagram) och de är på olika platser varje dag. Det finns bar ett alternativ på burgare, krispig kyckling, och tydligen är den här food trucken super hypead. Låt mig berätta för er, den lever upp till sin hype. Burgaren kostar bara 5 och den är riktigt, riktigt god.

Otherwise today has been a real lazy day, I haven’t done anything productive. I’m not even kidding when I say my colleague asked me what I was doing and I said “just ate seven ice cubes and had to talk really slow on the phone because my mouth was so cold”. Now I’m stuck watching Designated Survivor and probably watched five episodes today. I justify watching Netflix with sitting and doing my 1000 piece puzzle while watching so at least I’m doing something while watching hehe. This is why I usually don’t watch any new shows and instead put on a show I’ve already seen in the background, then I can come and go and still always know what’s going on. Now it seems like the tv has been taken over by a game of fifa, so I guess that’s my cue to get up and clean or make a snack, let’s see which one it will be. Tomorrow it’s Thursday and then weekend again, the days go so fast.

//Annars har idag varit en riktig snödag, jag har inte gjort något produktivt. Jag skämtar inte ens när jag säger att min kollega frågade vad jag höll på med och jag svarade “åt just sju isbitar och måste tala jätte långsamt i telefon för att munnen var så kall”. Nu har jag fastnat framför Designated Survivor och har säkert sett fem avsnitt idag. Jag intalar mig själv att det är okej att se på Netflix om jag sitter och gör på mitt 1000 bitars ussel samtidigt så gör jag åtminstone något smart hehe. Det här är varför jag inte ser på nya serier och istället sätter på något jag redan sett i bakgrunden, då kan jag komma och gå och fortfarande veta vad som händer. Nu verkar det som om ett fifa spel tagit över tv:n, så jag tar det som ett tecken på att jag ska stiga upp och städa eller ta något smått att äta, vi får se vilket det blir. Imorgon är det torsdag och sen helg igen, dagarna går så fort.

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: