WHIPPED CREAM & JAM BUNS

Hey! It’s Friday afternoon, I just finsihed work and now it’s time for weekend. I have to say this week has been really nice and it feels good to have had both plans and nights off. What I mean is that for the past two months we have been sitting at home a lot and in gets really easy to not leave the house when you stay in most days and don’t see other people. If you are like me it will drive you crazy hehe, so even if I do enjoy the nights at home when I can do my own thing, I love having plans and seeing people and doing things. This week has been the perfect mix of both and the weekend will be too. Tonight we’re having a night just me and Tom, tomorrow I’m doing my own thing in the day and on the evening we have plans with friends and on Sunday I have just a little bit of work but otherwise a chill day. The perfect weekend if you ask me.

//Hej! Det är fredag eftermiddag, jag har precis slutat jobbet och nu är det dags för veckoslut. Jag måste säga att den här veckan varit så bra och det känns bra att ha både planer och lediga kvällar. Vad jag menar är att de senaste två månaderna har vi suttit hemma mycket och det blir lätt att inte lämna huset när man bara stannar hemma och inte ser andra mänskor. Om man är som jag blir man galen hehe, så fast jag njuter av hemmakvällar då jag kan göra vad jag vill så älskar jag att ha planer och se folk och göra saker. Den här veckan har varit en perfekt mix av båda och veckoslutet kommer vara det också. Ikväll har vi en kväll bara jag och Tom tillsammans, imorgon gör jag egna grejer på dagen men på kvällen har vi planer med kompisar och på söndag har jag riktit lite jobb men annars en chill dag. Perfekt veckoslutet om ni frågar mig.

Btw – do you know what time of the year it is? It is time for these buns – with whipped cream and jam. Or the actual ’day’ for these isn’t until sometime in February, but I’m starting early this year haha. Yesterday me and Tiia were supposed to go for a walk but there was so much snow on the streets that it was almost impossible to walk so we just went to Gateau for these buns instead and brought them back to our place and just hung out here instead. So far I’ve only tried two of these vegan buns from Fazer and Gateau, but they have actually been really good. Now I’m going to clean up a bit before the weekend and go grocery shopping before Tom gets back from work and then we go to Allas Sea Pools to enjoy this Friday night.

//Btw – vet ni vilken tid på året det är? Det är dags för dessa bullar – med vispgrädde och sylt. Eller den riktiga ‘dagen’ för dessa är inte tills nångång i februari, men jag börjar tidigt i år haha. Igår skulle jag och Tiia gå på en promenad men det var så mycket snö på gatorna så det var nästan omöjligt att gå så vi gick till Gateau istället för de här bullarna och tog dem hem till oss och bara hängde här istället. Hittills har jag bara smakat de här veganska bullarna från Fazer och Gateau, men de har faktist varit jätte goda. Nu ska jag städa lite före veckoslutet och handla mat före Tom kommer tillbaka från jobbet och sen ska vi gå till Allas Sea Pools för att njuta av fredagkvällen.

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: