THE SLEEPING BAG COAT

Hello Tuesday! When I started at my current job, I remember everyone always saying that Tuesdays are the worst day of the week. Like it’s the day when people who were too tired to contact us on Mondays call on Tuesdays instead and it’s typcal for everything to go wrong on a Tuesday. I’m not sure I agree with this, but now I always catch myself thinking “yeah, it’s a typical Tuesday” haha. Such a bad mindset so I’m trying to avoid thinking this, but then for some reason everything always happens on a Tuesday. How is that possible? Anyway this Tuesday definitely hasn’t been a bad one. I have actually got so many things done and I still have my dance class to look forward to tonight. All wished was that it was earlier, 19.45 feels like midnight after first waiting three hours after work to leave for the class. At least I had time to go do a little food shop for us for the rest of the week. I’m not that creative with leftovers or “with what you have left in the fridge” and just want to know exactly what meals I can make.

//Hej tisdag! När jag började på mitt nuvarande jobb, minns jag hur alla alltid sa att tisdagar är den värsta dagen på veckan. Som att det är dagen då alla som inte orkat ta tag i saker på måndag kontaktar oss på tisdag istället och det är så typiskt för allt att gå fel på en tisdag. Jag är inte säker om jag hålle mer, men nu brukar jag märka att jag själv tänker “ja, det är en riktigt typisk tisdag” haha. Så dåligt mindset så jag försöker att inte tänka så, men sen råkar allt dåligt hände en tisdag ändå. Hur är det möjligt? Den här tisdagen har ändå inte varit en dålig sådan. Jag har egentligen fått så mycket gjort och har ännu min danstimme ikväll att se fram emot. Allt jag önskar var att det började lite tidigare, 19.45 känns som midnatt efter att man först väntar tre timmar efter jobbet på att åka iväg till timmen. Åtminstoen har jag hunnit vara och köpa lite mat för oss för resten av veckan. Jag är inte så kreativ med rester eller “med det man har kvar i kylskåpet” och vill veta exakt vilka rätter jag kan laga.

Love btw this coat I bought from a second hand app last week. It’s a big winter coat from H&M and I haven’t bought one like this in years. So now I’ll most likely sell my old black down jacket, have no space for many big coats. This one is super warm and it feels like your inside a sleeping bag. Easy to fall asleep in I can imagine. Changed my sweatpants to jeans to go out for a short walk yesterday as I’m home in sweatpants otherwise five days a week. Today I worked in my robe and slippers until lunch time and changed when the postman surprised and brought a package to the door and I saw on his face he was surprised about the outfit haha. Now I’m going to relax for a little bit before I have to get changed and go. (Read: listen to Tom instructing an online full body fitness class in our living room 🙂 ). Have a lovely evening ❤

//Älskar förörvrigt den här jackan jag köpte på en second hand app förra veckan. Det är en tjock vinterrock från H&M och jag har inte köpt en i den här stilen på flera år. Så nu kommer jag antagligen sälja min gamla svarta tjocka dunrock, har ju inte plats med många stora rockar hemma. Den här är super varm och känns som att man ligger inne i en sovsäck haha. Lätt att somna i kan jag tänka mig. Bytte ut sweatpantsen till jeans för att gå ut en sväng igår och fem dagar i veckan är jag ju bara hemma i mjukiskläder. Idag jobbade jag i morgonrock och tofflor fram till lunchtid och bytte efter att postiljonen överraskade och hämtade upp ett paket och jag såg på hans min att han var förvånad över outfiten haha. Nu ska jag ta det lugnt lite före jag måste byta om och åka. (Läs: lyssna på Tom dra ett online full body fitness pass i vårt vardagsrum 🙂 ). Ha en skön kväll ❤

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: