COFFEE & TRENCH COAT

Hello! I’ve just stuffed myself with two big bowls of pesto pasta after a heavy workout and soon I’ll continue cleaning at home and then have a long shower. Is there anyone else who just hangs around in their gym clothes forever after a workout haha? Well, I’m going to go around the apartment like a tornado cleaning so it’s anyway nicer to shower after that. Tonight feels like a night off because I’ve had time to run errands, go to the gym, (order a tanrevel…), come home and cook an amazing (hehe) meal and scrubbed the kitchen. Next up is to dive into the giant pile of clothes in the bedroom blocking halft the view out from the windows… It’s almost worse being home all day everyday – it gets so messy in two seconds.

//Hej! Jag har precis tryckt i mig två stora skålar pesto pasta efter ett tungt träningspass och snar ska jag fortsätta städa hemma och sen ta en long dusch. Är det någon annan som bara hänger runt i sina träningskläder en evighet efter träningen haha? Nå men, jag ska snart gå runt i lägenheten som en tornado och städa så det är ändå trevligare att ta en dusch efter det. Ikväll känns som en ledig kväll för jag har hunnit sköta ärenden, gå till gymmet, (beställa en tanrevel…), komma hem och laga en jättegod (hehe) middag och skrubba köket. Till näst ska jag dyka in i den enorma klädhögen i sovrumet som blockar halva utsikten från fönstret… Det är nästan värre att vara hemma hela dagen varje dag – det blir så råddigt på två sekunder.

I love this trench coat, it’s my mum’s old.

//Älskar den här trench kappa, det är min mammas gamla.

Btw my energy is back, yay! Or not that it was gone, but last week when I took two naps and could have fallen asleep in the middle of the work day wasn’t nice because it didn’t feel typical me. Also for me drinking five cups a day don’t make a difference and I drink coffee for the habit, it’s nice moment in the morning & afternoon + it’s good. Otherwise November has been very nice and in two weeks is the best day of November, my birthday. WOOOP! This year a big party isn’t really the way to go so instead I’m probably going to do something smaller with a few different friend groups separately. Let’s see… Tomorrow I’m having dinner with my cousins, or a few of them, and the plan is just to have an easy & chill night at my cousin’s. Luckily she lives super close. Now I think it’s time to continue my Thursday clean-up. See you later ❤

//Btw min energi är tillbaka, jeei! Eller inte för att den var borta, men förra veckan då jag tog två naps och skulle ha kunnat somna mitt i jobbdagen var inte nice för det kändes inte typiskt mig. För mig hjälper det inte ens att dricka fem koppar kaffe och jag dricker kaffe för vanans skull, det är en trevlig stund på morgonen & eftermiddagen + det är gott. Annar har november varit ganska trevligt och om två veckor är det den bästa dagen i november, min födelsedag. WOOOP! Det här året blir det ingen stor fest för det är inte kanske rätt val i år så jag gör antagligen något mindre med några olika kompisgäng separat. Vi får se… Imorgon ska jag ha middag med mina kusiner, eller några av dem, och planen är att bara ha en lugn & chill kväll hos min kusin. Som tur bor hon supernära. Nu tror jag det är dags att fortsätta min torsdagsstädning. Hörs senare ❤

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: