NOVEMBER MOOD

Good morning! Thursday again haha, how did a week just go by?! Right now it feels like the days are so short, I have a lot going (I always say this so I guess it’s my fault haha) on and the darkness just makes you tired. Usually I’m never the person who takes nap, it almost feels physically impossible ti just fall asleep for half an hour in the middle of the day or afternoon, but today AND yesterday I’ve been so tired after work that I almost couldn’t keep my eyes open. And the nap doesn’t even make me feel more awake… I honestly think I just need to see and talk to people in the day to stay awake.

//God morgon! Torsdag igen haha, hur gick en vecka bara sådär?! Just nu känns det som om dagarna är så korta, jag har så mycket på gång (gissar att det är mitt eget fel) och det är så mörkt att man bara är trött. Vanligtvis är jag aldrig den personen som tar en nap, den känns nästan fysiskt omöjligt att bara somna för en halv timme mitt på dagen eller eftermiddagen, men idag OCH igår har jag varit så trött efter jobbet att jag typ inte kunden hålla ögonen öppna. Och jag blir inte ens pigg av att ta en nap… Jag tror verkligen att jag bara behöver träffa och prata med folk under dagen för att hållas vaken.

Working from home only talking work on the phone gets pretty one sided. Tonight after being on the phone with a friend for 1,5 hours and having dinner basically over the phone, not intended but both were just doing our own stuff while talking, I had so much more energy. Now I’ve been rambling on about something so random here so this will be it for today haha. Is anyone else feeling super tired and now? Soon we’re reaching the darkest or shortest day of the year and then we start to get longer days and more daylight yaaayy!! Now – hope you have a good day. ❤

//Att jobba hemifrån och bara prata jobbgrejer på telefon blir ganska enformigt. Igår kväll efter att ha pratat i telefon med en vän i 1,5 timmer och typ haft en middag över telefon, inte planerat men båda bara gjorde vårt eget under tiden vi pratade, hade jag så mycket energi. Nu har jag bara babblat på om något så random här så det får räcka för idag haha. Känner nån annan sig super trött just nu? Vi går mot den absolut mörkaste och kortaste dagen på året och sen börjar vi gå mot längre dagar och mer dagsljus jeeeii!! Nu – hoppas ni har en bra dag. ❤

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: