SUNNY THURSDAY

Hi! Thursday already and tomorrow it’s time for wweekend. This week has gone so fast because I had Monday off work. I could probably do four-day work weeks every week. It would be so nice if the weekend was three days. Tonight I’m having a night to myself when Tom is out with my dad watching a gig and I decided to enjoy this time I have. Yesterday I bought a pumpkin to carve for halloween. I have never done that before, but I’ve always wanted to try even if halloween and halloween decorations have never really been big for us. So I sat on the floor carving the pumpkin in front of Netflix haha. Crazy Thursday night 😀 After that I took a long shower, peeled before a little self tan and dinner in front of the tv. I use tan drops in my moisturizer sometimes and now I need a little tan for my friend’s 30th birthday on Saturday.

//Hej! Torsdag redan och imorgon är det dags for helg. Den här veckan har gått så fort för jag hade måndagen ledig. Jag skulle säkert kunna jobba fyra dagars veckor varje vecka. Det skulle vara så nice om helgerna var tre dagar. Ikväll har jag kväll för mig själv då Tom är ute med min pappa och kollar på ett band så jag bestämde att njuta av tiden jag har. Igår köpte jag en pumpa för att skära den till halloween. Jag har aldrig gjort det tidigare, men alltid velat pröva fast halloween och halloween dekorationer aldri riktigt varit en stor grej för oss. Så jag satt på golvet och skärde pumpan framför Netflix haha. Galen torsdag kväll 😀 Efter det tog jag en lång dusch, gjorde peeling innan en brun utan sol och middag framför tv:n. Jag använder brun utan sol droppar i min fuktkräm ibland och nu behöver jag en liten solbränna för en kompis 30-års födelsedag på lördag.

You would not believe it’s the end of October. Just look at the weather today! It was +11 degrees and days like this I wish we had a garden so we would be ‘forced’ to do work outside instead of always just go for walks in the city. Sometimes I feel like I want so random things. I was feeling so restless switching between the sofa and kitchen table that I went out for a walk on my lunch break to enjoy the sunny day. It’s insane what a difference a short walk can do and I really need to try to get out more during the day.

//Man skulle inte tro det är slutet på oktobr. Bara kolla på vädret idag! Det var +11 grader och dagar som idag önskar jag att vi hade en gård så man skulle vara ‘tvungen’ att göra jobb utomhus istället för att alltid bara gå promenader i stan. Ibland vill jag verkligen så konstiga saker. Jag var så rastlös och bytte mellan att jobba i soffan och vid köksbordet så jag gick ut på en promenad på min lunchpaus för att njuta av den soliga dagen. Det är sjukt hur stor skillnad en lite promenad kan göra och jag måste försöka komma ut mer under dagen.

Now Tom has just got back home and we’re planning what film to watch tomorrow – we’re thinking horror movie since it’s halloween. I think the last time we watched a horror movie was The Conjuring when we lived by Bondi Beach and we watched it in the middle of the day haha. That’s almost 4 years ago so that’s how often we watch horror movies. Tips on what to watch now? Now I’m going to sleep so I can get through one more work day. Then I think it’s going to be a really good weekend! Kisses ❤

//Nu har Tom precis kommit hem och vi planerar vilken film vi ska se imorgon – vi tänkte se en skräckfilm eftersom det är halloween. Jag tror senast vi såg en skräckfilm var The Conjuring när vi bodde vid Bondi Beach och såg den mitt på dagen haha. Det är nästa fyra år sen så det är hur ofta vi ser på skräckfilm. Tips på vad man ska se nu? Nu ska jag sova och orka med en arbetsdag till. Sen tror jag att det kommer bli en riktigt bra helg! Puss ❤

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: