GOOSE PASTABAR

Hi! Finally got to try Goose Pastabar this week. It’s right around the corner from where we live and when it opened I was so excited to have another restaurant so close. Then corona hit, they’re pipes broke down etc. So typical hehe. It was anyway nice to change from chill clothes or workout gear to something else and put on a little bit of makeup. I ate a cauliflower truffle pasta and I love everything truffle. Today I’ve been to the gym with Ale and made pasta again when I came home. If I could choose one dish to eat for the rest of my life, right now I would say pasta. One more day of work before weekend – tomorrow I’m going to Seinäjoki to see relatives. Hopefully it’s not going to be too cold, last weekend it snowed a little bit there already. Now I’m going to do a few more things before going to bed. I have Modern Family on in the background and this episode is set in Australia. Made me think of when I was there – how is that five years ago since I left to live there for a few months?

//Hej! Fick äntligen testa Goose Pastabar den här veckan. Det är runt hörnet från oss och då det öppnade var jag så peppad på att ha en till restaurang så nära. Sen blev det corona, deras rör brakade osv. Så typiskt hehe. Det vär ändå trevligt att byta om från myskläder och träningskläder till något annat och fixa sig lite. Jag åt en blomkål tryffel pasta och jag älskar allt tryffel. Idag har jag varit på gymmet med Ale och lagade pasta igen då jag kom hem. Om jag fick välja bara en mat att äta för resten av mitt liv, just nu skulle jag säga pasta. En dag till innan helg – imorgon åker jag till Seinäjoki för att se släktingar. Hoppas det inte blir super kallt, förra helgen snöade det redan lite där. Nu ska jag göra några grejer till innan jag går och lägger mig. Jag har Modern Family på i bakgrunden och det här avsnittet är inspelat i Australien. Fick mig att tänka på när jag var där – hur är det fem år sen jag åkte iväg för att bo där några månader?

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: