FEELING GOOD

Good morning and happy Friday! What are your plans this week? I’m starting this morning by pulling out the laptop and quickly updating on this week. It has been an insane week and warning for too happy content right now – you know when you feel in your whole body that it feels good, you are happy and there is that little extra excitement in everything you do? That’s how I feel now because right in this moment everything feels so extremely right and like I’m doing exactly what I’m supposed to be doing. On top of that, today I’m leaving to Hanko for a girls weekend.

//God morgon och glad fredag! Vad är era helgplaner? Jag börjar den här dagen med att dra fram datorn och uppdatera om veckan snabbt. Det har varit en otrolig vecka och varning för positivt innehåll just nu – ni vet känslan då man känner i hela kroppen att allt är bra, man är glad och det finns det där lilla extra i allt man gör? Det är så jag känner nu för just nu i denna stunden känns allt så extremt rätt och som att jag gör exakt det jag ska göra. Som toppen på i, ska jag idag iväg på tjejhelg till Hangö.

My mornings usually look like this. Get up and wash my face & do my morning routine. Put on coffee and if I remember, do a little strething to wake up and get some movement in before I sink down in th sofa to work. Make a good breakfast and start work. Don’t misunderstand me now, that isn’t my every morning, just the ideal one 5/10 days when it happens. Some days I get up 3 minutes before I got to be online working, like yesterday haha.

//Min morgon ser i vanliga fall ut såhär. Stiga upp och tvätta ansiktet & göra morgonrutinen. Sätta på kaffet och om jag kommer ihåg, tänja lite för att vakna upp innan jag sjunker ner i soffan för att jobba. Laga en god frukost och börja jobba. Missuppfatta mig inte, det här är inte varje morgon, bara idealet 5/10 dagar då det händer. Vissa dagar går jag upp 3 minuter före jag måste vara online och jobba, som igår haha.

Anywho – I’m not sure what kind of posts I should be making more of. Diary style, food recipes, outfits, plans, motivation, inspiration? I don’t know? My days are so busy right now (wouldn’t be but I plan something for everyday) that sometimes I feel like there’s no point posting about what I did three days ago because it’s old news already.. I’ll try and think about this and maybe get myself a proper concept and plan. That just isn’t my strong suit haha. Wishing you all a wonderful weekend. HUGS ❤

//Hursom – jag är inte säker på hurudana inlägg jag borde göra mer av. Dagboksstil, matrecept, outfits, planer, motivation, inspiration? Jag vet inte? Mina dagar är då fulla med program (eller egentligen inte men jag bokar något för varje dag) men ibland känns det att det inte är nån idé i att posta något som hände tre dagar sedan för det är redan gamla nyheter.. Jag ska försöka tänka på det här och kanske fixa åt mig ett ordentligt koncept och en plan. Det är bara inte min starka sida haha. Önskar er alla en underbar helg. KRAM ❤

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: