GANT

Sweater – Gant, Trousers – Zara, Shoes – Vagabond, Sunglasses – H&M

Hi! The work week is almost over, one more day to go and then it’s time for a nice weekend. It feels crazy that it’s October already, but so far I’ve enjoyed the autumn. It feels like I have a lot of fun things going on and this week I decided to start with one of my old hobbies again – show dancing! I used to dance for probably 15 years and at one point we had training 4-5 times a week. Now it’s six years since I quit and it was so much fun dancing again. I’ve thought about starting again for two years if not more, but it’s always felt quite expensive and also I always wanted someone to go with. Now I go with my colleague and neither of us knew the other one used to dance back in the days haha.

//Hej! Jobbveckan är nästan över, en dag till och så är det dags för en trevlig helg. Det känns galet att det är oktober redan, men hittills har jag njutit av hösten. Det känns som om jag har många roliga saker på gång och den här veckan bestämde jag mig för att börja igen med ett av mina gamla hobbyn – show dans! Jag dansade i säkert 15 år och vid en tidpunkt tränade vi 4-5 gånger i veckan. Nu är det sex år sen jag slutade och det var så roligt att dansa igen. Jag har funderat på att börja igen i två år om inte mera, men det har alltid kännats ganska dyrt och dessutom har jag velat ha någon att gå med. Nu går jag med en kollega och ingen av oss visste att den andra brukade dansa tidigare haha.

This will be my go-to autumn outfit this year. Leather and sweater, good basics to have in the wardrobe. I have practically lived in this sweater from Gant since I bought it a month ago. It’s perfect for the weather, warm enough and goes well for a dinner, a day at the office or a coffee with friends. With heels if you want to dress up or sneakers for a more day to day look.

//Det här kommer vara min go-to höstoutfit i år. Läder och tröja, bra basplagg att ha i klädskåpet. Jag har typ bott i den här tröjan från Gant sen jag köpte den en månad sen. Den är perfekt för vädret, tillräckligt varm och passar bra för middag, en dag på kntoret eller kaffe med vänner. Med klackar om man vill klä upp sig eller sneakers för en mer vardaglig look.

Imorgon ska jag på en kompis vernissage (ett ord jag precis lärde mig haha). Hon har målat tavlor under coronaåret och hon målar väldigt snygga tavlor kan jag säga. Nån dag vill jag köpa en tavla som hon målat, just nu har vi lite dåligt med väggutrymme och vi kan inte hänga tavlor på alla väggar haha.

//Tomorrow I’m going to a friend’s vernissage (a word I recently learned haha). She has been making paintings during the coronayear and I can say her paintings are really good. One day I want to buy one of her paintings, right now we don’t really have wallspace and we can’t have paintings on every single wall haha.

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: