POSTERS, POSTERS ON THE WALL

This post is in collaboration with Desenio and contains adlinks. //Detta inlägg är i samarbete med Desenio och innehåller reklamlänkar. // Kaupallisessa yhteistyössä Desenio kanssa, sisältää mainoslinkkejä.

HELSINKI MAP HERE

Hey everyone! Summer weather has done a 180 and it’s pouring down. I don’t mind a little summer rain (it’s cosy) as long as the good weathers are coming back soon haha. At least when we can’t go hang out on the beach, we can finally do some fixing up at home. I’ve wanted to have a photo wall for a long time now, but never really got around to it. I thought I’ll show you which posters we have from Desenio right now and how we have planned to hang them up. For the summer we wanted light and natural tones that fit the season and to choose posters will probably never get easy haha. Here is anyway what e bought for the summer and now we only need frames before we can hang them up.

//Hej på er! Sommar vädret har gjort en riktig 180 och det ösregnar. Lite sommarregn gör inget (det är mysigt) så länge som de bra vädren kommer tillbaka snart haha. Åtminstone nu då man inte kan gå till stranden kan vi äntligen fixa lite här hemma. Jag har velat ha en vägg med tavlor länge nu, men aldrig riktigt fått till det. Nu tänkte jag att jag ska visa vilka posters från Desenio vi har just nu och hur vi tänkte hänga upp dem. Såhär på sommaren valde vi ljusa och naturnära toner, som passar årsiden och att välja ut posters blir säkert aldrig enkelt haha. Här är ändå de vi köpte till sommaren och nu saknar de endast ramar innan de kan hängas upp på väggen.

//Hei kaikille! Kesäsää on todella tehnyt täyskäännöksen ja nyt sataa kaatamalla. Pieni kesäsade ei haittaa (se on aika tunnelmallista) niin kauan kun hyvät säät kuitenkin ovat palaamassa pian haha. Ainakin nyt kun ei voi mennä rannallekaan, voimme vihdoinkin fiksailla vähän täällä kotona. Olen halunnut tauluseinän jo pitkään, mutta koskaan ei ole oikein saanut sitä kuitenkaan aikaiseksi. Nyt ajattelin näyttää mitkä julisteet Deseniolta meillä on tällä hetkellä ja kuinka ajattelimme ripustaa ne. Nyt näin kesällä haluttiin vaaleita luonnonläheisiä värejä, jotka sopii tähän vuodenaikaan ja julisteiden valitseminen ei varmaan koskaan käy helpommaksi haha. Tässä on kuitenkin meidän kesäksi ostetut julisteet, tarvitsemme enää kehykset.

GOLDEN SALT LAKE // PAST PRESENT FUTURE // SOFT ABSTRACT LINES NO1 // GOLDEN PALM LEAF NO1 // I SIMPLY LOVE YOU
//SHOP ALL HERE

Desenio has so many different styles of posters and on their website you can find both the latest trends and timeless designs. Everyone can find something that suits them and mix and match posters from Desenio‘s thousands of options. Yes thousands – Desenio offers the widest range of posters along with frames, hangers, picture ledges and clips in the Nordics. They are really inspiring everyone to create their own perfect interior regardless of taste. On their website they even have a page where you can get ideas and get inspired by ready made gallery walls or design your own poster wall. It is perfect to see how different posters in different sizes fit together. So convenient! If you find the perfect gallery wall on the website, you can put the whole wall in the shopping basket and it automatically fills it with the posters that are on the wall and the right sized frames. It’s super easy to order. The posters are delivered rolled in a cylindrical tube which in turn guarantees that the posters don’t rip or get damaged during shipment so easily. I have ordered posters from Desenio multiple times and the best part is when you can change posters according to season or mood. Most of the posters come in multiple sizes which means you can make loads of fun combinations. We have already many posters and when you get tired of one, you can just change posters and voilá, the wall is as good as new.

//Desenio har posters i så många olika stilar och på deras hemsidan kan du hitta både de senaste trenderna och även tidslösa designs. Alla kan hitta något som passar dem och mixa och matcha posters från Desenios tusentals alternativ. Ja tusentals – Desenio är egentligen Nordens största försäljare av posters och upphängningstillbehör. De inspirerar verkligen alla till att skapa sig själva den perfekta inredningen oberoende av smak. På hemsidan har de även en sida där man kan få idéer och inspireras av färdiga tavelväggar eller designa din egen tavelvägg. Det är perfekt för att se hur olika posters i olika storlekar passar ihop. Så behändigt! Om du hittar den perfekta tavelväggen kan du lägga hela väggen i köpkorgen och då fylls korgen automatiskt med alla de posters som finns på väggen samt ramar i rätt storlek. Att beställa från Desenio är väldigt enkelt. Alla posters levereras rullade i kartongtuber vilket i sin tur gör att de inte rivs eller förstörs så lätt under leveransen. Jag har beställt från Desenio flera gånger och det bästa är att man kan byta posters i ramarna enligt årstid eller humör. Största delen av alla posters kommer ju i flera olika storlekar, vilket betyder att man kan göra en massa olika roliga kombinationer. Vi har också redan flera stycken posters och då man blir trött på en, kan man bara byta posters och voilá, väggen är som ny.

//Deseniolla on monentyylisiä julisteita ja heidän kotisivuiltaan voi löytää sekä viimeisimmät trendit että ajattomat designit. Jokainen voi löytää jotakin joka sopii heille ja miksailla ja yhdistellä julisteita Desenion tuhansista vaihtoehdoista. Kyllä tuhansista – Desenio on itseasiassa Pohjoismaiden suurin julisteiden ja ripustustarvikkeiden myyjä. He todella inspiroivat kaikkia luomaan itselleen täydellisen sisustuksen mausta riippumatta. Kotisivuilla on myös sivu josta voi saada ideoita ja inspiraatiota valmiista tauluseinistä tai suunnitella oman tauluseinän. Se on täydellinen tapa nähdä kuinka erikokoiset ja -näköiset julisteet sopivat yhteen. Niin kätevää! Jos sivulta löytyy se täydellinen tauluseinä, voi koko seinän laittaa ostoskoriin, jolloin ostoskori automaattisesti täyttyy niistä julisteista jotka seinällä on ja oikeankokoisista kehyksistä. Deseniolta tilaaminen on todella näppärää. Julisteet toimitetaan rullattuna kartonkiputkeen mikä vuorostaan takaa sen ettei julisteet repeydy tai vahingoitu kuljetuksen aikana kovin herkästi. Itse olen tilannut Deseniolta julisteita useaan otteeseen ja parasta onkin kun julisteita voi vaihdella kauden tai mielen mukaan. Suurin osa julisteistahan on mahdollista ostaa useammassa eri koossa, joka tarkoittaa että hauskoja taulumuodostelmia on helppo saada aikaiseksi. Meilläkin on jo monta eri julistetta ja kun johonkin kyllästyy, voi vain vaihtaa julisteen ja voilá, seinä on kun uusi.

I noticed while making this post that Desenio is an FSC certified company, which means that the production chain from tree to paper is done in a responsible way. Nowadays environmental aspect can be a dealbreaker for many when trying to decide whether to buy or not from somewhere, so it’s nice to notice that a company I’ve purchased from many times is acting as responsibly as they can. Additionally Desenio has partners and collections in collaboration with different organizations that you can read more about HERE. They have new posters arriving quite often so if posters or poster walls are tempting, I recommend you check out Desenio‘s website if you can find anything that suits you. You’ll find in addition to posters frames and parts, so you don’t need to get all the parts you need to hang them up from different places. 😉 Now we’re going to wait for the second rain for today and watch something on the balcony while it’s raining outside. ❤

//Jag lade även märke till då jag skrev detta inlägg att Desenio är ett FSC certifierat företag, vilket betyder att produktionskedjan från träd till papper görs på ett ansvarsfullt sätt. Nuförtiden är miljöaspekterna något som ofta för många avgör om de ska eller inte ska köpa från ett visst företag, så det är trevligt att märka att ett företag jag köpt ifrån flera gånger agerar så ansvarsfullt de kan. Desenio har dessutom partners och kollektioner med olika organisationer som du kan läsa mer om HÄR. De får in nya posters ganska ofta så om posters och tavelväggar lockar, rekommenderar jag att kika in Desenios hemsida för att hitta något som passar dig. Du hittar utöver posters olika tillbehör så du inte behöver skaffa alla delar du behöver för att hänga upp dem på olika håll. 😉 Nu ska vi vänta in dagens andra regnskur och kolla på något på balkongen samtidigt som det regnar ute. ❤

//Huomasin itse myös tätä postausta tehdessäni että Desenio on FSC sertifioitu yritys, joka tarkoittaa että tuotantoketju puusta paperiksi tapahtuu vastuullisesti. Nykyään ympäristöasiat ovat monille ratkaiseva tekijä kun miettii ostaako vai eikö osta joltakin tietyltä yritykseltä, joten on tietenkin kiva huomata että yritys jolta on ostanut tuotteita monta kertaa myös toimii mahdollisimman vastuullisesti. Tämän lisäksi Deseniolla on esimerkiksi kumppanuuksia ja mallistoja yhteistyössä eri järjestöjen kanssa, josta voitte käydä lukemassa lisää TÄÄLTÄ. Julisteita tulee usein lisää, joten jos taulut tai tauluseinät houkuttelevat niin suosittelen käymään Desenion sivuilla katselemassa löytyykö itselleen sopivaa. Sieltä löytyy julisteiden lisäksi kehyksiä ja tarvikkeita, joten ei tarvitse useammasta eri paikasta hankkia osia tauluja varten. 😉 Nyt odottelemme päivän toista sadekuuroa ja alamme katsomaan jotakin parvekkeella samalla kun ulkona sataa. ❤

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

One thought on “POSTERS, POSTERS ON THE WALL

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: