LUNCH TIME DIPS IN THE SEA

I love these days when I can go for a dip in the sea on my lunch break. We have done this today and yesterday to cool down and it’s insane how warm the water is. Here, I guarantee it was more than 20 degrees (Celcius) because there wasn’t even that mini second where you think ’it’s a bit cold’. No it was warm. I can’t remember the last time the sea was this warm in June!! This will definitely be something I’ll look back at later and think that the summer was perfect.

//Jag älskar dehär dagarna då jag kan gå och ta ett dopp i havet under lunchpausen. Vi har gjort det här idag och igår för att svalka oss och det är galet hur varmt vattnet är. Här garanterar jag att det var över 20 grader (Celcius) för man fick inte ens den där mini sekunden då man tänker ’det är ju lite kallt’. Nej, det var varmt. Jag kan inte minnas när senast havsvattnet skulle ha varit såhär varmt i Juni!! Det här kommer definitivt vara något jag ser tillbaka på senare och tänker att sommaren var perfekt.

In the summer I love when everything is easy – no makeup, walk barefoot and not have to remember to bring a jacket when you go out. Yesterday we and Ale went together to get shellac & our summer nails done. So nice to not think about nailpolish that always just wears of in the water and the sand. I love this peachy color, super summery and goes with everything!

//På sommaren vill jag bara att allt ska vara enkelt – ingen mejk, gå barfota och inte behöva komma ihåg jackan då man går ut. Igår gick jag och Ale tillsammans och tog shellac & fick sommarnaglarna fixade. Så skönt att inte tänka på nagellack som alltid slits i vattnet och sanden. Älskar den här persikafärgen, super sommrig och passar med allt!

Last night we took the citybikes for a long bikeride to Espoo. It’s so convenient to have them, you pay like 25€ for the whole season which is several months and you can ride as much as you want! Anyway, we rode here for pizza in the sunset and had a very cosy & fun night with our friends. ❤ Now I’m actually sitting on the train to go spend the weekend at a friend’s cottage. Almost there and then borrowing my mum’s car to drive to Porkkala. Lots of sun and girl time on the agenda! See you later ❤

//Igår kväll tog vi stadscyklarna på en lång cykeltur till Esbo. Det är så behändigt med dem, man betalar typ 25€ för hela säsongen vilken är flera månader lång och så får man åka hur mycket man vill! Hur som helst, vi cyklade hit för pizza i solnedgången och hade en väldigt mysig & rolig kväll med våra vänner. ❤ Nu sitter jag faktiskt på tåget för att tillbringa veckoslutet på en väns stuga. Snart framme och ska sedan låna mammas bil för att köra till Porkala. Mycket sol och tjejhäng på agendan! Hörs senare ❤

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: