BEACH TOWN

Good morning ❤ It’s 7.30 am and I’ve slept quite despite the heat. Crazy how tired the sun can make you and especially when our apratment just heats up in the day making it very uncomfortable to try and be in here. Looking forward to the days when we have our own garden to hang out in and spray ourselves with a hose when needed haha! But like I said, it’s going to take long before that’s happens.

//God morgon ❤ Klockan är 7.30 och jag har sovit rätt så bra trots värmen. Galet hur trött solen kan göra en och speciellt då vår lägenhet bara värms upp under dagen vilket gör det så obekvämt att försöka vara här inne. Ser framemot då vi nångång har vår egna gård som vi kan vara ute i och spruta med en vattenslang då det behövs haha! Men som sagt, det kommer ta länge innan det händer.

Already looking forward to being back in Hanko next week. I’m going with a few friends to stay in our apartment there and maybe go for one or two day parties. 😉 I love that Hanko is so close and easy to get to. Plus it is perfect in the summer with all the beaches, the harbor, cafes and restaurants and so much more.

//Längtar redan tills jag är tillbaka i Hangö nästa vecka. Jag åker med några vänner till lägenheten där och kanske går på en eller två dagsfester. 😉 Jag älskar att Hangö är så nära och så enkelt att åka till. Plus att det är perfekt på sommaren med alla stränder, hamnen, cafér och restauranger och så mycket mera.

The days are so filled with plans and yesterday I didn’t actually sit down and chill before 9pm. First I’m working the whole day and after work me and Ale go to workout a few times a week, then cooking & eating etc. Now I’m also studying for an exam for work which means I need to find time to do that in between all fun summer activities. Tonight I’m going to get my nails done (got that for Ale as a birthday present and booked an appointment for us toghether) and after that we’re taking the city bikes all the way to Espoo. Apparently there’s good pizza by Mellsten beach which we’re going to try! Have a nice day ❤

//Dagarna är så fyllda med planer och igår satte jag inte ner mig för att chilla innan kl. 21. Först jobbar jag hela dagen och efter jobbet tränar jag och Ale några gånger i veckan, sen laga mat & äta etc. Nu läser jag dessutom för en tent jag ska ta för jobbet vilket betyder att jag måste hitta tid att göra det emellan alla roliga sommaraktiviteter. Ikväll ska jag fixa naglarna (köpte det till Ale till födelsedagspresent och bokade en tid för oss tillsammans) och efter det ska vi ta city cyklarna hela vägen till Esbo. Tydligen ska de ha goda pizzor vid Mellstens strand som vi ska testa! Ha en fin dag ❤

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: