MIDSUMMER

Good morning! This is how we spent Midsummer – a walk in the harbour, evening dip right here and a nice easy dinner on the balcony. It felt quite good to not wake up hungover or tired after a late night this time and this might be the first Midsummer that I go for a morning run haha. (Or it’s not morning anymore, more like noon.) There will be plenty of parties this summer and both of us felt like we don’t have to go chasing one this weekend and instead use the time to just relax and maybe even get a few things done that we have been planning for a while. Now the plan is to have a beach day, maybe go for som fro-yo and down to the harbour for a drink tonight. Short posts nowadays because I don’t want to spend all day on the laptop haha. I’ll try to be a little more consistent because my favorite part of the blog is actually being able to scroll back and look at old posts and photos. That was also one of the reasons I started this in the first place because I usually don’t look at old photos on my phone, laptop or hard drive so this way I can have a place for all good memories. Okay, now we’ll get out in the sun! Hugs ❤

//God morgon! Såhär firade vi Midsommar – en promenad i hamnen, kvällsdopp här och en trevlig enkel middag på balkongen. Det kändes ganska bra att inte vakna bankis eller trött efter en sen kväll den här gången och det här är kanske den första midsommarn som jag tar en springtur på morgonen haha. (Eller det är inte morgon mera, mer typ mitt på dagen.) Det kommer finnas tillräckligt med fester i sommar och vi båda kände att vi inte måste jaga efter en den här helgen och istället använda den här tiden till att bara ta det lugnt och kanske till och med få några saker gjorda som vi planerat en tid. Nu är planen en stranddag, kanske fro-yo lite senare och ner till hamen på en drink ikväll. Korta inlägg nuförtiden för att jag inte vill sitta inne hela dagen på datorn haha. Jag ska försöka vara lite mer konsistent för det bästa med bloggen är faktist att kunna kolla tillbaka och se på gamla inlägg och bilder. Det är också en av orsakerna till att jag överhuvudtaget startade bloggen för jag brukar sällan gå igenom gamla foton på telefonen, datorn eller hårddisken så på det här viset har jag ett ställe för alla goda minnen. Okej, nu ska vi ut i solen! Kram ❤

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: