RED DRESS & STRAW HAT

Dress – H&M, Hat – Local market in Mexico

Good morning! It’s been an exciting week because we have started to put som ideas and plans together on a “little” project we want to start on. The other day I mentioned we wanted to try and turn our passions into work and we have seriously been saying this at least two years now. Until now it’s been a little unclear what exactly we want to do because we didn’t have a clear vision of e.g. we want to design and sell clothes. Our dream is a more intangible, but the opportunities feel endless. We want to create something that actually can help people and give them value. Also we just want to create content, both lifestyle and product photography and editing. This sounds like a very broad concept at the moment, but we’re narrowing down som short term goals for us and I will share some first steps hopefully very soon. This summer will be fun because we will be doing exactly what we love.

//God morgon! Det har varit en spännande vecka för vi har börjat skriva ner lite idéer och planer tillsmmans på ett “litet” projekt och vi har allvarligt talat pratat om detta i åtminstone två år nu. Hittills har det varit lite oklart vad exakt det är vi vill göra och vi har inte haft en klar vision som t.ex. vi vill designa och sälja kläder. Vår dröm är mer immateriell, men möjligheterna känns oändliga. Vi vill skapa något som verkligen kan hjälpa mänskor och ger dem något värde. Vi vill ockås bara skapa innehåll, både livsstil och produkt fotografering och redigering. Det låter som ett väldigt brett koncept för tillfället, men vi håller på begränsa våra kortsiktiga mål till något tydligare och jag kan förhoppningsvis dela några första steg väldigt snart. Den här sommaren kommer bli roligt för vi kommer göra exakt det vi älskar.

Talking about fun summer – you can wear summer clothes, dresses, shoes etc. now. Yesterday me and Ale even went for our outdoor workout in only shorts and tops!! On the weekend I wore this red polka dot dress that you just tie around you. So easy to make it either a more festive look with heals or beachy with a straw hat. I prefer barefoot even if that’s not really the most convenient in the city, haha. The weather looks like it will be amazing the rest of the week too (even though it’s a little bit rainy right now) and I’m looking forward to a nice weekend in Seinäjoki with family.

//På tal om sommar – man kan klä sig i sommarkläder, klänningar, skor etc. nu. Igår gjorde till och med jag och Ale vår uteträning i bara shorts och top!! På veckoslutet hade jag på mig den här röda prickiga klänningen som du bara knyter runt dig. Så lätt att göra till en festligare look med klackar eller beacy med en stråhatt. Jag föredrar barfota fast det är inte riktigt så behändingt i stan, haha. Vädret ser ut att bli perfekt för slutet av veckan (fast det är lite regningt just nu) och jag ser fram emot en trevlig helg med familjen i Seinäjoki.

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: