TINTING MY OWN EYEBROWS

Hello ❤ It’s getting late and I’m already looking forward to bed time within the next hour. Tomorrow is a day off in Finland and I want to get the most out of the whole day. It looks like the weather will be amazing and I don’t want to waste a second of it – I love that the days are warm and it’s actually hot in the sun. For summer I always want to use less make up and last weekend me and the girls decided to try a “tint your eyebrows at home” kit. The result was so good, now let’s see how long this lasts.

//Hej ❤ Klockan håller på bli mycket och jag ser redan fram emot sovdags inom en timme. Imorgon är en ledig dag i Finland och jag vill ta ut allt av hela dagen. Det ser ut att vädret ska bli toppen och jag vill inte slösa en sekund av det – älskar att dagarna är varma och det faktist är varmt i solen. På sommaren vill jag alltid använda mindre smink och förra helgen bestämde jag och flickorna oss för att testa ett “färga dina ögonbryn hemma” kit. Resulate blev så bra, nu får vi se hur länge det håller.

This week we have been brainstorming a lot – what do we want to do, work with, focus on etc. We want to somehow turn our passions into a business and it’s so hard to figure out where to start. Anyways, we’re throwing ideas out there, but we would want it to revolve around health; food, workout, mindfulness… Also, I really want to do something that we can make visually look good; photography, videos, editing and so on. There is of course already a lot of this out there and not many untouched niches, which makes it intimidating, but it feels like we just have to try this out to see if it can lead to anything. I feel like let’s just start and see what happens, whereas Tom wants a little clearer picture of what we actually are going to do haha. Hopefully we’ll find a good pace in it all with me diving in head first and him trying to keep us from doing anything without thinking first. Now I’m going to finish my tea and then sleep to get up fresh and early tomorrow. Good night ❤

//Den här veckan har vi verkligen brainstormat massor – vad vi vill göra, jobba med, fokusera på osv. Vi vill på något sätt göra våra passioner till ett jobb och det är så svårt att veta var man ska börja. Hur som helst, vi kastar ut idéer heltiden, men vi skulle vela att det skulle handla om hälsa; mat, träning, mindfulness… Jag vill också hålla på med något som jag kan visuellt göra snyggt; fotografering, videos, redigering och så vidare. Det finns såklart mycket av detta redan där ute och inte så många orörda nischer, vilket gör det lite skrämmande, men det känns som om vi bara måste testa för att se om det kan leda till något. Jag känner bara att nu gör vi det och ser vad som händer, medan Tom vill ha en lite klarare bild av vad det egentligen är vi ska göra haha. Hoppas vi hittar en passlig takt i allt med mig dykandes huvudet före och honom som ser till att vi inte gör något utan att tänka först. Nu ska jag dricka slut mitt te och sen sova så jag kan stiga upp tidigt och pigg imorgon. Godnatt ❤

-Carolina x

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: