SATURDAY AND A PODCAST TIP

Good morning, we are waking up in my parents house again and decided to come for a mini holiday here. Even if I love, love, love living in the city, I appreciate being here with no people and cars around. Also just being able to open the door and step out in the garden is the dream. It’s almost like having a summer place out in the country side haha.

Since Sunday is Mother’s Day, we’ll stay at least until then and then see if we go back. It’s not like either of us has an office we need to go to right now anyway… My manager actually called to ask if I’d be willing to go back when it’s allowed again and if he had asked me last week, I would have said yes every day of the week. Now I was more like yeeeeeeeeeeahh I guess I could if I had to…

It’s funny how the mindset can change in just two weeks and now I’m feeling more confident. I love listening to The Model Health Show podcast and every episode is amazing and mindblowing. Right now I’m listening to one with Dr. Joe Dispenza (listen if you havent or just google him and his work). After feeling quite down and non-motivated to do anything for a week, I decided to make use some of the things he says in the podcast and implement them in my own life. Just saying – wowowoww! Some things are so powerful and when you actually realize and understand them, you will want to change certain things in life. Everyone knows that you should not live in the past and worry about things that can’t be changed, but to actually realize, is a very life changing moment. Sounds like a cliché maybe, but I’m feeling better and I wish every single person who is worrying about something that happened in the past or is reliving it in their heads everyday, would get into this. If you are not happy with your thoughts and how they make you feel, listen to THIS episode to get started. I’m not the right person to give out facts, but I want to help everyone find the good information out there. KISSES & HUGS ❤

//God morgon, vi vaknar upp hos mina föräldrar igen och bestämde oss att komma hit på en mini semester igen. Även om jag älskar, älskar, älskar att bo i stan, så uppskattar jag att vara här utan bilar och mänskor runt omkring. Också det att man bara kan öppna dörren och stiga ut på gården är drömmen. Det är nästan som att ha ett sommarställe ute på landet haha.

Eftersom söndag är morsdag, så stannar vi åtminstone så länge och ser sen om vi åker tillbaka. Det är ju inte som om nåndera av oss har ett kontor vi behöver gå tillbaka till just nu…Min förman frågade faktist om jag skulle kunna tänka mig gå tillbaka till kontoret när det blir tillåtet igen och hade han frågar förra veckan, skulle jag ha svarat ja alla dagar o veckan. Nu var ja mer typ att njaaaaaaaaaaah jag kan väl gå om jag måste…

Det är intressant hur ens mindset kan ändra på bara två veckor och jag känner mig så mycket säkrare nu. Jag älskar att lyssna på The Model Health Show podden och varje avsnitt är så bra och mindblowing. Just nu lyssnar jag på ett med Dr. Joe Dispenza (lyssna om du inte har gjort det eller bara googla vad han gör). Efter att ha kännt mig lite nere och omotiverad på att göra något alls i en veckas tid, bestämde jag att ta det han säger och implementera det i mitt egna liv. Säger bara – wowowoww! Vissa saker han säger är så kraftfulla och när man faktist inser och förstår dem, kommer du villa göra vissa förändringar. Alla vet ju att man inte ska leva i det förflutna och oroa sig över saker man inte kan ändra, men att verkligen inse det, är ett lifechanging ögonblick. Låter som en cliché kanske, men jag känner mig bättre och önskar att varje person som oroar sig över något som hänt i det förflutna eller går igenom händelsen om och om igen i sina tankar, skulle ta en titt på det här. Om du inte är nöjd med dina tankar och hur de får dig att må, lyssna på DETTA avsnitt för att komma igång. Jag är inte rätt person för att ge ut fakta, men vill hjälpa alla hitta bra information som finns där ute. PUSS & KRAM ❤

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: