EASTER AND HOLIDAYS

Hello, I’m looking at a wonderful sunset outside right now and feeling grateful for so many things. I feel so rested after five days of easter holidays and at the same time so bloated from wine and sweets and sweets and wine haha. It’s actually not too bad, now I’ll drink loads of water and try working out a little and it’ll all be good. Gotta enjoy it to the fullest when you can and especially if there is the chance to be able to shut completely off what is going on and spend some time in your own litte bubble. It’s not ignoring the facts of what is totally shaking up the whole world, it’s a way to find peace in tumbling times. Over easter I tried to not constantly update news because I didn’t need to. It was so refreshing to go out for a walk in the woods, play games in the garden, do some small jobs we wanted to get done, eat amazing food and loads of easter eggs. We even cleaned up this old row boat and just chilled in it floating around the pond. I’m trying to stay as positive as possible right now and it really sucks that situation might be going on for a lot longer and no one knows when it gets back to normal. I miss movie nights with friends, weekend getaways, dinners, nights out and just being able to go where I want when I want. I even miss the office. The summer is on its way and so are all the fun summer events I want to plan, but just have to hold on a little longer. Dreaming about what I’m going to do is luckily still possible and that is something I do with Tom, friends and family constantly. Then let’s see how many of the plans will happen, but it is a nice feeling to have good things to look forward to also! ❤

//Hej, det är en så fin solnedgång ute just nu och jag känner mig tacksam för så många saker. Jag känner mig så utvilad efter fem dagar av påsklov och samtidigt så uppsvullen från vin och godis och godis och vin haha! Det är egentligen int så farligt, nu ska jag dricka en massa vatten och lite försöka träna så blir det bra. Måste ju ta allt ut av att njuta när man kan och speciellt om man har chansen att stänga av allt som händer just nu och tillbringa lite tid i en egen bubbla. Det är inte att ignorera vad som totalt skakar om hela världen, det är ett sätt att hitta ett lugn i omtumlande tider. Under påsken försökte jag att inte konstat uppdatera nyheter då jag inte behövde det. Det var så uppfriskande att gå på skogspromenad, spela utspel, fixa några små grejer vi velat få gjorda, äta så god mat och massor med påskägg. Vi tvättade t.o.m. den här gamla roddbåten och chillade i den och flöt omkring i dammen. Jag försöker hålla mig så positiv som möjligt just nu och det suger verkligen att tänka att situationen kanske håller på länge till och ingen vet när det återgår till det normala. Jag saknar myskvällar med vänner, weekend getaways, middagar, utekvällar och bara möjligheten att gå vart jag vill när jag vill. Jag saknar till och med kontoret. Sommaren är påväg och likaså alla roliga sommarevent som jag vill planera, men måste hålla ut lite till. Drömmer om vad jag ska göra och det är till all tur möjligt och något jag gör konstant med Tom, vänner och familj. Sen får man se hur många av dem verkligen lyckas, men det är en bra känsla att ha bra saker att se fram emot också! ❤

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: