LEATHER WEATHER

Good morning Sunday! I’m waking up early these days and I love it. Right now I’m having coffee and next I’m going to continue my clearing out project. We’re not in quarantine even if a lot of people call staying home that. We’re just trying to self isolate and do some social distansing.

//God morgon söndag! Jag vaknar tidigt dessa dagar och älskar det. Just nu dricker jag kaffe och till näst ska jag fortsätta mitt projekt att rensa hemmet. Vi är inte i karantän fast många kallar att stanna hemma det. Vi försöker bara isolera oss själva och ta distans från sociala sammanhang.

No matter what is going on, the spring is coming with full speed and all I want to do is be outside. Might as well do that as much as I can now since no one knows where all this is going. Yesterday became a home day and we decided to not go to my parents’. Better safe than sorry right. We walked over to Jätkäsaari in the morning yesterday to pick up a package for Tom and snapped some photos while we were out. The rest of the day we spent at home doing yoga + abs, cooking, watching a documentary and moving more furniture around haha. Wonder how many different set ups we will go through in the next weeks.

//Oberoende av vad som pågår, är våren på väg med full fart och det enda jag vill göra är att vara ute. Ska väl ta vara på det nu så länge jag kan göra det eftersom ingen vet vart allt detta är påväg. Igår blev det en hemmadag och vi bestämde att inte åka till mina föräldrar. Bäst att vara på den säkra sidan. Vi promenerade till Busholmen igår på morgonen för att hämta ett paket åt Tom och tog lite bilder då vi var ute. Resten av dagen tillbringade vi hemma och gjorde yoga + magmuskler, lagade mat, kollade en dokumentär och flyttade runt möbler haha. Undrar hur många olika uppställningar vi kommer gå igenom de kommande veckorna.

Now I’m going to get back to our closets and drawers and then we’ll go out for a walk. Enjoy the sunshine ❤

//Nu ska jag nog ta itu med våra skåp och lådor och sen ska vi ut på en promenad. Njut av solskenet ❤

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: