SPRING SATURDAY

Good morning! Or it’s 12.30 so midday and I just got back from a long walk. We didn’t have any coffee this morning and it is the most beautiful spring day so instead of going to get coffee home I went for a long walk and got a take away coffee on the way. This week I have been a lot more outside and it feels great. Not sure why I’ve had a headache all week though, but every time I get out the headache disappears so I’ll keep going for walks now. It must be all the static sitting and working on the laptop because it’s like someone put a super tight helmet on my head. I would want to book a massage but right now I don’t know if I want to go because of this whole corona virus. We’ll see. Will just continue my tennisball techniques and massage with it against a wall, that works surprisingly well.

Yesterday I met up with two friends for a few drinks and we started at this cocktail bar Bardem. Just look how cool these glasses were, I want them home. Apparetnly they cost like a 100 euros each though haha. After that we split a bottle of wine between the three of us at Deliberi and got home before 1 o’clock. The whole city was super quiet and there was only a handful of people in the places we went to. It felt okay last night since it was pretty quiet around town anyway, but now I feel like if going somewhere isn’t absolutely necessary, maybe I don’t need to. It seems like there’s constantly more and more corona cases and I think everyone can try and live as normal as they can, but really consider what is important and what is not worth it.

Today I’m anyway having a small girls night with four friends and I want to keep it super chill. Even though we have a table in Butchers, it doesn’t really feel worth it tonight and I’d much rather have a cosy night here with the girls over going out to a nightclub right now. Stay careful and be considerate right now, have an amazing weekend. ❤

//God morgon! Eller det är 12.30 så mitt på dagen och jag har just kommit tillbaka från en lång promenad. Vi hade inget kaffe i morse och det är den finaste vårdagen så istället för att köpa kaffe hem gick jag på en långpromenad och tog en take away kaffe på vägen. Den här veckan har jag varit mycket mer ute och det känns så bra. Oklart varför jag ändå haft huvudvärk typ hela veckan, men varje gång jag går ut försvinner huvudvärken. Måste vara allt statiska sittande och jobbande på datorn för det är som om någon satt en super spänd hjälm på mitt huvud. Jag vill boka en massage men just nu vet jag inte om jag vill gå pga det här corona viruset. Får se. Kommer bara fortsätta min tennisboll teknik och massera med den mot en vägg, det funkar förvånansvärt bra.

//Igår mötte jag upp två kompisar för några drinkar och vi började på cocktail baren Bardem. Se bara hur coola de här glasen var, jag vill ha såna hem. Tydligen kostar de dock typ 100 euro styck haha. Efter det delade vi en flaska vin mellan oss tre i Deliber och kom hem före kl. 1. Hela stan var super tyst och det var kanske en handfull mänskor på ställen vi gick till. Det kändes helt okej igår kväll eftersom det var så tyst på stan ändå, men nu känner jag bara att om jag inte nödvändigtvis måste gå någonstans, så behöver jag kanske inte göra det. Det verkar ändå som om det bara kommer upp fler och fler corona fall varje dag och jag tror alla kan leva så normalt det går, men verkligen fundera på vad som är viktigt och vad som inte är värt det.

//Idag tänker jag ändå ha en liten tjejkväll med fyra vänner och jag villa hålla det super chill. Även om vi har bord på Butchers, känns det inte riktigt värt det ikväll och jag skulle mycket hellre ha en mysig kväll här med flickorna istället för att gå ut till en nattklubb just nu. Håll er försiktiga och var omtänksamma just nu, ha en fin helg ❤

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: