LAST MINUTE WINTER

WOW – this week has really started well and I hope yours have too. Yesterday was just full speed from a 7am morning class to so many small things like sending off some paperwork and paying bills that I’ve thought about doing for a while. Tom was out last night so I thought about a cosy night on the sofa, but actually never made it to the sofa haha. Instead I tried to squeeze in a little netflix before I fell asleep. There’s only four seasons of Modern Family left there, the rest is removed so I need to watch them over and over again before they’re all gone. Hahah obsessed, but it’s been my favorite show to put on in the background when I’m home alone while I do other things around the apartment. I’m the worst when it comes to starting watching new series because I can’t sit down and concentrate on watching tv when I come home from work.

//WOW – veckan har verkligen börjat bra och jag hoppas eran har gjort det också. Igår var det full fart från ett morgonpass kl. 7 till många småsaker som att skicka iväg en del papper och betala räkningar som jag tänkt att jag skulle ha gjort redan en tid sedan. Tom var ute igår kväll så jag hade tänkt mig en myskväll i soffan men hade aldrig tid att sätta ner mig i soffan haha. Istället försökte jag klämma in lite netflix innan jag somnade. Det finns bara fyra säsonger av Modern Family kvar där, resten är borttagna så jag måste kolla dessa pånytt och pånytt tills de inte finns kvar längre. Hahah besatt, men det är mitt favoritprogram att ha i bakgrunden då jag gör andra saker här hemma. Jag är sämst då det kommer till att börja se på nya serier för jag kan aldrig sitta ner och koncentrera mig på tv:n när jag kommer hem från jobbet.

Sun, blue skies and snow is such a beautiful combo ❤

Tomorrow I’m working from home and fingers crossed the weather will be nice and I can take a long walk in the day. It’s been a very confusing winter with so much rain and storms plus a random two hour winter on Saturday, so I am ready for spring now. Please come soon ❤ Now – a tea and unpacking my bag from this weekend and then bed. Tomorrow I’m working from home so I can have a slow morning. Looking forward to that. Goodnight ❤

//Imorgon jobbar jag hemifrån och håller tummarna för att vädret ska vara bra och jag kan ta en lång promenad på dagen. Det har varit en väldigt förvirrande vinter med så mycket regn och stormar plus en konstig två timmars vinter på lördag, så jag är klar för våren nu. Snälla kom snart ❤ Nu – te och packa upp min väska från helgen och sen sova. Imorgon ska jag jobba hemma så jag kan ha en långsammare morgon. Ser fram emot det. Gonatt ❤

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

%d bloggers like this: