AÇAÍ

Hello Sunday, this weekend has felt extra long and there is still some left of it. I have just been to the gym and to Palms & Berries to get some açaí home. I actually though I was just going to pick up my bag but instead ended up staying for a bit chatting with the owner and trying some açaí, super cosy and I love their concept. Yesterday Palms & Berries hosted a brunch event I wanted to go to and since Tom couldn’t come, I brought three other friends with me. Finally proper açaí in Finland and I ordered some home as soon as I got home. Now we have 10 packs açaí in our freezer and I can’t wait to make açaí bowls at home!

//Hej söndag, den här helgen har känts extra lång och det finns ännu lite kvar av den. Jag har varit på gymment och till Palms & Berries för att hämta lite açaí hem. Jag hade faktist tänkt att jag bara går efter min påse men istället stannade jag där en stund för att prata och smaka på lite açaí, super mysigt och jag älskar deras koncept. Igår ordnade Palms & Berries ett brunch event jag ville gå till och eftersom Tom inte kunde komma, tog jag med mig tre andra kompisar istället. Äntligen ordentlig açaí i Finland och jag satt in en beställning så fort jag kom hem. Nu har vi 10 paket açaí i frysen och jag längtar redan till att få laga açaí bowls hemma!

Now I’m having a coffee while blogging when I actually would have something very important to do, but I feel like I don’t have enough time right now to start with that. In one hour I’m going back out to meet up with Tom when he finishes work and then we’re going for a belated Valentines day dinner. On Valentines day I was hanging out and making food with Laura because Valentines day doesn’t have to be anything than a normal day plus the finnish translation actually means friend day Also remember that you are your own closest friend so make sure to make yourself your best friend because that’s the friend you’re stuck with for the rest of your life. So the most important relationship to work on is that one. With that in mind, enjoy the rest of this Sunday ❤

//Nu dricker jag kaffe och bloggar då jag egentligen borde göra något väldigt mycket viktigare, men jag känner bara att jag inte har tillräckligt med tid just nu för att börja med det. Om en timme ska jag tillbaka ut och möta upp Tom då han slutar jobbet och sen ska vi på en försenad alla hjärtans dag middag. På alla hjärtans dag chillade jag och lagade mat med Laura för alla hjärtans dag behöver inte vara något mer än en vanlig dag plus att den finska översättningen faktiskt betyder vändag (det kallade vi alla hjärtans dag för övrigt i skolan på lågstadiet också) Kom också ihåg att du själv är din närmaste vän så se till att göra dig själv till din bästa vän för den vännen sitter du fast med resten av livet. Så den viktigaste relationen att jobba på är den. Med det bakom örat, njut av resten av den här söndagen ❤

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: