EVENING TEA

Sitting here drinking my evening tea and it’s a cosy routine I’ve started. A tea every night before going to bed. Tonight I want to get to bed earlier since last night’s sleep got a little short and also I signed up for a yoga class at 7.00am tomorrow. I’m thinking that going in the morning will let me have the rest of the day off to do other things. Today I had four girlfriends over after work and we (mostly me and Ale) ate FOUR bags of popcorn. What’s wrong with us haha?! We don’t see each other in a group that often and the rare occasions we do, there’s so much to catch up on. So much going on in everyone’s lives that it’s difficult to squeeze it all in to a few hours. Love that we can get together every now and then ❤

//Sitter här och dricker mitt kvällste och det är en mysig rutin jag börjat med. En kopp te varje kväll innan sovdags. Idag vill jag lägga mig tidiare för förra nattens sömn blev lite kort och jag har också anmält mig till ett yoga pass kl. 7.00. Tänker att om jag går på morgonen kan jag sen göra andra saker resten av dagen. Idag hade jag fyra tjejkompisar över efter jobbet och vi (mest jag och Ale) åt FYRA påsar popcorn. Vad är det för fel på oss haha?! Vi ses inte ofta i grupp och de få tillfällen vi gör det, har vi så mycket att prata om. Så mycket som händer i allas liv att det är svårt att pressa in på några timmar. Älskar att vi ändå hinner ses alltid då och då ❤

Right now I feel like I’m at a point where I have no idea whether it’s Tuesday or Friday, in a good way, and I’m pretty greatful to be able to feel like that. I’m taking that as proof that I’m not feeling stressed about work or at a stage where I just can’t wait for the weekend so I don’t have to get up early for work. Going to work is actually pretty fun and I enjoy being there. Exactly how it is supposed to be and I hope that it stays like this. Soon I can also start working from home, which I’m looking forward to try!

//Just nu känns det som om jag inte vet om det är tisdag eller fredag, på ett bra sätt, och jag är ganska tacksam över att kunna känna så. Jag tar det som om att jag inte känner mig stressad över jobb eller vid en punkt där jag inte kan vänta tills det är helg så jag inte behöver stiga upp tidigt för att gå på jobb. Att gå till jobbet är egentligen ganska roligt och jag trivs där. Precis som det ska vara och jag hoppas det hålls så här. Snar kan jag också börja jobba hemifrån, vilket jag ser fram emot att prova!

Published by Carolina Törnqvist

Working and living in Helsinki, Finland. Love to travel, explore and experience new things. I get inspired by people around me and hope to inspire others.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: