RANDOM PICS OF MY WEEK

Hello ❤ How is it already a week since I last posted?! Me who wanted to start posting more frequently haha. I have to say though that it is hard to find the time. Now it is also 11pm and I have just got home from a late Bodybalance class, so another week recap of last week it is. We have really tried to make as much food as we can at home and have food ready for the next day so it’s easy to grab a lunch box with me. Also to avoid unnecessary snacking or sweet cravings, having proper food in is the solution. When I eat enough real food, I don’t feel like I need to snack and I rarely crave any sweets then. I made this banana bread last week so we could have a nice sweet treat in. Let me know if I should post the recipe 😉 I have had some treats like fastlagsbulle and some sweets hehe.

//Hej ❤ Hur har det redan gått en vecka sen mitt senaste inlägg?! Jag som ville börja posta oftar haha. Jag måste erkännat dock att det är svårt att hitta tid. Nu är det också 11 på kvällen och jag har precis kommit hem från ett Bodybalance pass, så det blir en recap på förra veckan. Vi har verkligen försökt laga så mycket mat hemma som vi bara kan och ha mat klart för följande dag så det är lätt för mig att bara ta en matlåda med mig. Också för att minska på onödiga snacks eller sötsug så är den bästa lösningen att ha riktig mat. När jag äter tillräckligt ordentlig mat, känner jag inte för snacks och vill sällan ha sötsaker då. Jag gjorde det här bananbrödet förra veckan så vi hade något trevligt och sött hemma. Säg till om ni tycker jag ska posta receptet 😉 Jag har ätit vissa sötsaker som fastlagsbulle och lite godis hehe.

The rest of the week (when I wasn’t at work) was spent at the gym, at home or with friends. Me and Ale had two good workouts together and then I went to a yoga class. Three workouts – as my goal for this year was, 3-5 workouts a week. On Friday after an intense indoor cycling class, we had invited another couple over for dinner and we ended up getting takeaway Chinese.

//Resten av veckan (då jag inte jobbade) var jag på gymmet, hemma eller med kompisar. Jag och Ale hade två bra träningspass tillsammans och sen gick jag på ett yogapass. Tre träningspass – som mitt mål för året var, 3-5 pass i veckan. På fredag efter ett intensivt spinningpass, hade vi bjudit ett annat par över på middag och vi tog kinesiskt takeaway mat hem.

On Saturday I actaully worked again and after that went bowling with Laura and Ela. It was so much fun, but our fingers hurt so much after! Then we just hung out for a few hours and it was pretty cosy. Yesterday I didn’t do much, took a walk and did some laundry and other fun home tasks haha! Now it’s so late and I have to go to bed. Tomorrow I’m meeting up with a few friends after work and this is going to be another week of seeing lots of friends ❤

//På lördag jobbade jag faktist igen och efter det for vi och bowla med Laura och Ela. Det var så roligt, men vad ont i fingrarna man fick! Sen hängde vi bara i några timmar och det var rikigt mysigt. Igår gjorde jag inte mycket, tog en promenad och tvättade och gjorde andra hemmasysslor haha! Nu är det så sent och jag måste gå och lägga mig. Imorgon ska jag träffa några vänner efter jobbet och det här kommer bli en till vecka av att träffa en massa vänner ❤

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: