THREE FAV PODCASTS

Halfway through the second week of this year and I am feeling great. Even if I might still be a little sleep deprived, the energy levels are on top and last night we were talking before falling asleep how it’s hard to wind down when we are feeling so excited about life at the moment. Time to bring in the mindfulness and meditation practices haha! I feel like what I consume is how I feel and now I have been eating plant based, worked out a few times and listened to podcasts that just puts me in a good mood or are moodboosters. My three favorites at the moment (and since many months back) are Two of a kind, Träning med mening and The model health show. They are the perfect balance for me – the first one is a happy lifestyle podcast, the second one a motivational and encouraging podcast and the last one a very informative podcast full of scientific facts on health. Highly recommend them all!

//Halvvägs genom den andra veckan av det här året och jag mår så bra. Även om jag kanske ännu har lite sömnbrist är energinivån på top och igår kväll pratade vi innan vi somnade om hur svårt det är att varva ner för vi känner så peppade på livet just nu. Dags att dra in mindfulness och meditationsövningarna tror jag haha! Jag känner att jag mår som jag konsumerar och nu har jag ätit veganskt, tränat några gånger och lyssnat på poddar som får mig att bli på bra humör eller boostar humöret. Mina tre favoriter just nu (och många månader tillbaka) är Two of a kind, Träning med mening och The model health show. Det blir en perfekt balans för mig – den första är en glad livsstilspodd, den andra en motiverande och uppmuntrande podd och den sista en väldigt informativ podd med en massa vetenskaplig fakta om hälsa. Rekommenderar varmt dem alla!

Today Ale and I went for a run on the treadmills at the gym (outdoors isn’t very tempting right now) and she started to practice for the half marathon. Now I’m very close to saying yes and signing up too after she encouraged me to go with her and try it out. Scary, but could be super fun to try. Let’s see if I can get started with running a little bit more. Other than that today has been pretty chill and I think the weekend will be very cosy. Right now everything feels just right and I’m so greatful to be able to feel this way ❤

//Idag gick jag och Ale och sprang på löpbandet på gymmet (utomhus är inte speciellt lockande just nu) och hon började öva för halvmaratonet. Nu är jag väldigt nära på att säga ja till att också anmäla mig efter att hon tjatade om att jag skulle fara med henne och prova. Skrämmande, men skulle kunna vara super roligt att testa. Vi får se om jag kommer igång med att springa lite mer. Annars har idag varit väldigt chill och jag tror helgen kommer bli jätte mysig. Just nu känns allt så rätt och jag är så tacksam över att kunna känna såhär! ❤

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: