MORNING WALK

Today I have been for my morning walk – 30 minutes like I planned it last night. I didn’t listen to any music or podcast, just decided to walk without listening to anything but what is going on around me. I walked down this canal really close to us and it was a quite perfect route.

////Idag har jag varit på min morgonpromenad – 30 minuter som jag planerade igår kväll. Jag lyssnade inte på musik eller en podd, bestämde att jag bara går utan att lyssna på något förutom det som händer runt omkring mig. Jag gick längs den här kanalen riktigt nära där vi bor och det var den helt perfekta rutten.

I didn’t start work until 12 today so it wasn’t even a struggle to get up and go out, let’s see how it feels when I have work at 8 and try to get up 30 minutes earlier to go for a walk haha. After the walk me and Tom went to a cafe just around the corner from home because we didn’t have any coffee at home and we wanted to do some work before work. Sometimes it’s easier to get things done when you are not in your home environment and especially being able to do this in the mornings is so nice. I really like that some days I’m working from midday to evening instead, because I’m definitely not the person who loves a nine to five kind of job every day. I like routines but not if they are exactly the same every day hehe.

//Jag började inte jobbet förrän 12 idag så det kändes inte ens jobbigt att stiga upp och gå ut, vi får se hur det blir när jag ska jobba kl 8 och försöka stiga upp 30 minuter tidigare för att gå en promenad haha. Efter promenaden gick jag och Tom till ett cafe runt hörnet från vårt hem för att vi inte hade kaffe hemma och vi ville gå sätta oss och jobba innan jobbet. Ibland är det lättare att få saker gjorda när man inte är i sin hemomgivning och speciellt när man får göra det på morgonen. Jag gillar verkligen att jag jobbar från tolv till kvällen vissa dagar för jag är verklgen inte den som älskar ett nio till fem jobb varje dag. Jag tycker om rutiner men inte om de är exakt lika varje dag hehe.

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

2 thoughts on “MORNING WALK

  1. Toivottavasti saat aamukävelysuunnitelmat pysymään myös vaik olis työpäivän alku jo kahdeksalta aamulla, siit tulee niin hyvä startti ain päivään! Mulla nää (aamu)kävelyt kun on normaalia arkea koiranomistajana, joskus mullakin tuntu viel tosi haasteelle mennä tyyliin 10min pikaulkoilua pidempää aamukävelyä, mut nyt oon saanu siit pikkuhiljaa rutiinin ja oon muuten tehokkaampi aamulla jotta pystyn tekeen sen pidemmän kävelyn ja nyt useimmiten aamul kävellään koirien kaa se puolen tunnin kävely pääosin ☺️☺️

    Like

    1. Näin kahden päivän jälkeen oon niin ylpeä itsestäni ja toivon että saan tästä pidettyä kiinni. Mietin tänään kyllä että mitenkä sen tekee kun aamut on yönmustia tai tuulee jäähileitä vaakatasossa mutta toivon mukaan siinä vaiheessa se olis jo asia jonka haluan tehdä melkeen säästä huomimatta☺️ ihana kuulla että toivoa on haha! Tarvin ehkä itsekin sen koiran avuksi😏

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: