MOTIVATION TUESDAY

I have decided to from now on take responsibility of making every week a good week and not think about the things I can’t affect or do anything about right now. I will not keep thinking about the things I should do and instead concentrate on the present moment. For me the best way to do this is writing down the things on my mind so I don’t have to have them on my mind all the time and at the same time make sure I won’t forget them. It’s so easy to glance at the list at see if there is anything important that needs to be done. I haven’t written lists or used my calender all summer, but now I’m starting again. Who else feels like autumn is more the time for new starts than New Years? It feels like after been in a summer state of mind for a few months, now it’s the perfect time to organize life. Last month I really got back in to training again and have worked out at least three times a week in August. It has felt so good and I’m scheduling in workouts with Ale a few times a week. Going with a friend is a perfect way to make sure you don’t skip. Yesterday we had a really good arms session and today I went on a 7,5 km run. Today was such a productive day anyway, I ran a few errands while on my run – took the bottles to recycling, sent off a package and picked one up on my way back. After that I cleaned at home and now it looks acceptable to have the girls over tomorrow. This weekend my dad is probably coming here to help out with some lamps and it’s finally going to be perfect here! Then it’s only the bedroom left and the whole place is done. I even had time for a hair mask and chill time on the sofa tonight. Now I’ve just finished my restorate drink and it’s bed time. Make sure you take it in your own hands to make your days and weeks amazing, take time for yourself and do the things you enjoy doing! ❤ XOXO

Jag har bestämt att från och med nu ska jag ta ansvar över att göra varje vecka en bra vecka och inte tänkte på de grejer jag inte kan påverka eller göra något åt just nu. Jag ska inte tänka på de saker jag borde göra och istället koncentrera mig på just nu. För mig är det bästa sättet att göra det att skriva ner det jag tänker på så behöver jag inte gå omkring och tänka på dem och samtidigt försäkra mig om att jag inte glömmer dem. Det är så lätt att kolla på listan för att se om det är något viktigt som måste göras. Jag har inte skrivit listor eller använt min kalender under sommaren, men nu ska jag börja igen. Känner någon annan att hösten är mer än ny start än nyåret? Det känns som att efter man var i ett sommar state of mind några manager är det nu det perfekt tillfället att organisera livet. Förra månaden kom jag faktiskt in i tränandet igen och har tränat minst tre dagar i veckan i augusti. Det har känts så bra och jag har bokat in träningspass med Ale några gånger i veckan. Att gå med en kompis är ett perfekt sätt att se till att man inte skippar. Igår hade vi eat riktigt bra armpass och idag gick jag på en 7,5 km löptur. Idag var en så produktiv dag, jag skötte några ärenden under min löptur – returnerade tomflaskor, skickade ett paket och hämtade ett på vägen tillbaka. Efter det städade jag hemma och nu ser det acceptabelt ut att bjuda tjejerna över imorgon. I helgen kommer min pappa antagligen hit och hjälper med några lampor och det ska äntligen bli perfekt här! Sen är det bara sovrummet kvar och hela lägenheten är klar. Jag hade till och med tid för en hårmask och chill på soffan ikväll. Nu har jag precis druckit min restorate och det är sovdags. Kom ihåg att ta det i dina egna händer att göra dagarna och veckorna dem bästa, ta tid för dig själv och gör det du njuter av att göra! ❤ XOXO

Post run, hairmask done and just ready for a chill evening.
Picked up my Fitline package today – this will last me until the end of this year.

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: