A HOME WEEKEND

Good morning ❤ I have just finished breakfast and now I’m trying to decide what to start doing next. This weekend I have no plans – I just want to do all the things I usually don’t have time for after work because I don’t want to spend all my evenings cleaning the flat or organizing clothes. So, that’s what I’m dedicating the weekend to and also to do all the things I want to do. It’s basically going to be a real home weekend and hopefully I can sit down a few hours to do some editing, coding, blogging etc. Now, a little recap of our week so far and then it’s time to dive into organizing clothes..yayy!

//God morgon ❤ Jag har precis ätit frukost och nu försöker jag bestämma mig vad jag ska börja göra till näst. Jag har inga planer den här helgen – jag vill bara göra allt det jag inte brukar ha tid att göra efter jobbet eftersom jag inte vill sätta all kvällstid på att städa lägenheten eller gå igenom klädskåpet. Så, jag dedikerar denna helg till det och till att göra bara det jag vill göra. Det blir egentligen en riktig helg hemma och jag hoppas jag kan sitta ner några timmar och koncentrera mig på redigering, kodning, bloggandet osv. Nu, en liten överblick på veckan hittils och sen ska jag dyka in i organisering av kläder..jeei!

We wanted to get out a little on the evenings when the weather was good and ended up going to Regatta to grill some sausages, which was pretty cosy actually! That will be the perfect thing to do on a beautiful sunny winterday when there’s lots of snow (can’t believe I’m saying that because I love summer and heat haha).

//Vi vill alltid gå ut på kvällen om vädret är bra och en kväll gick vi till Regatta för att grilla korv, vilket faktiskt var ganska mysigt! Det är perfekt att göra en fin solig vinterdag när det är snö överallt (kan inte tro att jag som älskar sommar och värme säger det haha).

We have spent lots of time on our balcony since getting the new furniture here. It’s still not done, but after this weekend I can hopefully show it to you 😉 On Wednesday I invited Jenni over and it was so nice to sit here and talk for a few hours over this delicious veggie pizza we made ❤

//Vi har suttit den mesta tiden ute på balkongen efter att vi fått de nya balkongmöblerna hit. Det är fortfarande inte klart, men efter den här helgen kan jag förhoppningsvis visa det åt er 😉 På onsdag bjöd jag Jenni hit och det var så trevligt att sitta och prata i några timmar och äta den här super goda veggie pizzan vi gjorde ❤

The popcorn monster in me got fed on Thursday when we went to the cinema to watch Once Upon a Time in Hollywood.

//Popcorn monstret i mig blev matat på torsdag då vi gick på bio för att se Once Upon a Time in Hollywood.

Woke up rested after a good night’s sleep – we went to bed earlier last night than we do in the week. Feels good today though and now it’s time to get something done here. Laura is also coming here a little later and we will try and bake something good, even though most of our baking fails when we do it together so wish us luck! Have a great Saturaday ❤

//Vaknade utvilad efter en natts bra sömn – vi gick och sova tidigare igår än vad vi gör under veckan. Känns bra idag och nu är det dags att få något gjort här. Laura kommer hit lite senare och vi ska försöka baka något gott, även om det mesta av det vi bakar misslyckas så önska oss lycka till! Ha en fin lördag ❤

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

2 thoughts on “A HOME WEEKEND

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: