LUCKY TO HAVE THESE GIRLS IN MY LIFE

Hey ❤ It feels like all I do now is recaps of my weekends haha – anyways here’s another one from our weekend in Hanko. Like I said before, we went to the Poker Run, which is a motorboat event and it has kind of been a tradition to go. This was probably the last big event of the summer, which is extremely sad because I’m definitely not ready for fall yet. We got to Hanko on Friday evening and the first thing we did was go out on the balcony, pop a prosecco and catch up. Later we made dinner and after that it was time to go out to the harbor. The whole night was so much fun – I just love to hang out with these friends I can be totally myself with, have the best night, go crazy and have the most fun without needing anyone else around. Most of the night we hung around the boats in the harbor and with the people there, then went to HSF, but it wasn’t too busy so we didn’t stay too long.

// Hej ❤ Det känns som om allt jag gör är sammanfattar mina helger haha – hur som helst, här kommer en till från vår helg i Hangö. Som jag sagt tidigare, åkte vi till Poker Run, som är ett motorbåtsevenemang och det har blivit tradition att fara dit. Det var antagligen det sista stora evenemanget för sommaren, vilket är så sorligt för jag är definitivt inte klar för hösten ännu. Vi kom fram till Hangö på fredagen och det första vi gjorde var sätta oss på balkongen, öppna en prosecco och bara prata. Senare fixade vi middag och efter det var det dags att gå ut till hamnen. Hela natten var så rolig – jag älskar helt enkelt att hänga med dom här vännerna jag kan vara totalt mig själv med, ha den bästa kvällen, go crazy och ha så roligt utan att behöva andra runtomkring mig. För det mesta hängde vi kring alla båtar i hamnen och mänskorna där, sen gick vi till HSF, men det var inte så fullt så vi stannade inte länge.

On Saturday we went back down to the harbor to see the start at 12:00am. I have never made it to the start when every boat start their engines at the same time and shit how loud it is, but so cool at the same time. After the start we had to say bye to Ela because she had other plans for Saturday so me and Iina went to the beach with some drinks and had a quick dip. The water felt so refreshing and we chilled there for a while until it was time for dinner at Classic Pizza. I ate the truffle pizza (or with truffle oil but anyway so good) and Iina had a fresh prawn salad. Later it was time to get ready again and go back out. We went back to HSF and stayed there until late, hung out with some really fun people and danced so much that I couldn’t sleep last night because I was so sore I had to get up stretching at 1am haha!

//På lördag gick vi tillbaka till hamnen för att se starten kl 12:00. Jag har aldrig sett starten tidiagare när alla båtar startar motorerna sammtidigt och shit vad högt ljud det var, men så coolt samtidigt. Efter starten hamnade vi säga hejdå åt Ela för hon hade andra planer till lördagen så jag och Iina gick till stranden med lite drinks och tog ett snabbt dopp. Vattnet var så uppfriskande och vi chillade där en stund tills det var dags för middag på Classic Pizza. Jag åt tryffelpizzan (eller med tryffelolja men ändå så gott) och Iina åt en fräsch räksallad. Senare var det tid för att fixa oss och sedan tillbaka ut. Vi gick till HSF igen och stannade länge, hängde med så roliga mänskor och dansade så jag inte kunde sova förra natten för jag hade så ont i musklerna att jag måste stiga upp och stretcha kl 1 på natten haha!

Time to chill now for a while and we have no plans for the upcoming weekends. I miss the girls already though and can’t wait for our next weekend together. I love these girls so much and this weekend made us feel so nostalgic, it was exactly like old times even if nothing is like back then. I am so filled with love and happiness that my heart hurts. I truly believe with friendships that the most important is quality over quantity and how you feel when you’re around them. Are they giving or taking energy and do you feel like you are lifting and encouraging each other. If yes – never let them go, which I definitely won’t do ❤ Kisses and hugs ❤

//Dags att chill nu en stund och vi har inga planer för de kommande helgerna. Jag saknar flickorna redan och kan inte vänta till vår nästa helg tillsammans. Jag älskar dessa flickor så mycket och denna helg fick oss att känna oss så nostalgiska, det var precis som förut även om inget är som då. Jag är så fylld av kärlek och lycka att mitt hjärta gör ont. Jag tror verkligen att med vänskaper är det viktigaste kvalitet över kvantitet och hur du känner dig kring dem. Ger de eller tar de energi och känner du att ni lyfter och peppar varandra. Om svaret är ja – låt dem aldrig gå, vilket jag definitivt inte tänker göra ❤ Puss och kram ❤

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: