MY MORNING FITLINE

Hey you ❤ Today I started my day with the same vitamin + fiber drink from Fitline that I take every morning. It is actually a lot more than just that, but to keep it simple it’s vitamins and fibers. A few days ago I posted my first photo on Instagram about Fitline products and now you will start seeing more of it. I have used these products for six months now and it took me this whole time to believe they are great supplements that actually can change the small things. For me the biggest difference has been the fact that if I take the products regularly I don’t feel bloated. Not even on a two week holiday in Cuba did I once feel the holiday bloat from a long flight, the food, the drinks. Back then I didn’t really want to believe the Fitline products were the reason, but now I actually do trust the products. Another thing is that me, who always wants my morning coffee, rarely have it anymore. I always start my day with the vitamin + fiber drink and after that I just don’t really want or need a coffee anymore. I’m super stubborn though and can’t really let go of the habit of coffee in the morning, so I sometimes on weekends have a coffee with my breakfast and the drink a few hours later. On work days I always have this drink when I wake up and the coffee an hour or two later when I’m at work 😉 I was also extremely against telling people about the products at first, mainly because I don’t want people to think that it’s one of those network marketing things where I only do it to get something. No, that’s not why and I’m still shy talking about them because I don’t want that response. At the same time I keep thinking, with all the ways people do marketing these days why can’t I share a great experience that makes me feel so good?! So I’m trying to ignore the half of me that thinks it’s “embarrassing” and focus on the one who wants everyone to feel as good, energized and rested! That’s what I want to get out of this ❤

// Hej på er ❤ Idag började jag dagen med samma vitamin + fiber dryck från Fitline, som jag tar varje morgon. Det är egentligen mycket mer än bara det, men för att hålla det simpelt är det vitaminer och fibrer. Några dagar sedan postade jag min första bild på Instagram om Fitline produkter och nu kommer ni få se mer om det. Jag har använt produkterna sex månader nu och det tog mig hela den här tiden att tro på att de verkligen är bra kosttillskott och kan förändra små saker. För mig har den största förändringen varit att då jag använder produkterna regelbundet känner jag mig inte svullen. Inte ens två veckor i Kuba gjorde att jag skulle ha kännt mig svullen av det långa flyget, maten, drickorna. Då ville jag inte egentligen tro att Fitline produkterna var orsaken till det, men nu tror jag verkligen på produkterna. Den andra grejen, är att jag, som alltid vill ha mitt morgonkaffe, sällan dricker det längre. Jag börjar alltid min dag med vitamin + fiber drickan och efter det vill jag inte riktigt ha eller behöver kaffe. Jag är väldigt envis dock och kan inte släppa vanan att dricka kaffe med frukosten, så ibland på helgerna dricker jag kaffe med frukost och den andra drickan någon timme senare. På arbetsdagar dricker jag alltid Fitline drickan då jag vaknar och kaffe en eller två timmar senare på jobbet 😉 Jag var även väldigt emot att prata om produkterna för folk först, huvudsakligen för att jag inte vill att alla ska tro att det är en av dedär nätverksmarkandsföringsgrejerna där jag gör det bara utav vilja att få något för det. Nej, det är inte varför jag gör det och jag är fortfarande blyg om att prat om dem för jag vill inte ha den responsen. Samtidigt tnker jag att med alla sätt som folk marknadsför grejer nuförtiden, varför kan inte jag dela en sjukt bra upplevelse som får mig att må bra=! Så jag försöker ignorera den halvan som tänker att det här är “pinsamt” och fokusera på den som vill alla att känna sig lika bra, energifyllda och utvilade! Det är det jag vill få ut av det här ❤

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: