HILLS DUMPLINGS

Good morning! I’m sitting here waiting for my friends to confirm they’ll actually be able to go to Hanko today. Woke up to a not so promising text and now just nervouslt waiting here. Fingers and toes crossed the plan doesn’t change because I really want to go! Yesterday’s dinner was amazing. I haven’t had dumplings since Australia almost four years ago and I just remember thinking that taste weird haha. These were though so good and I could have just kept eating. This is what me and Tom shared and I think that for the first time I actually took the price of eating faster and more than him. I definitely recommend this restaurant, I linked their webpage in my previous post – go book your table! Now I’m going to try and decide if I should pack or wait for a response.. See you later ❤

//God morgon! Jag sitter här och väntar på att min vänner ska bekräfta att vi verkligen kan åka till Hangö idag. Vaknade med ett inte så lovande meddelande och sitter nu nervöst och hoppas. Håll tummar och tår för jag vill verkligen åka! Middagen igår var helt fantastisk. Jag har inte ätit dumplings sen Australien nästan fyra år sedan och minns bara att jag tyckte de smakade konstigt haha. Dom här var dock så goda att jag lätt bara skulle ha kunnat fortsätta äta. Det här är vad jag och Tom delade på och jag tror att för första gången var det jag som åt snabbare och mera än Tom. Rekommenderar definitivt resaurangen, länkade deras hemsida i mitt tidigare inlägg – gå boka bord! Nu ska jag försöka bestämma ifall jag ska packa klart eller vänta på ett svar.. Hörs senare ❤

Published by Carolina Törnqvist

Working and living in Helsinki, Finland. Love to travel, explore and experience new things. I get inspired by people around me and hope to inspire others.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: