YOGA PRACTICE

Hello ❤ It has been a quite easy day. I woke up and had lots of time before work to eat a good breakfast and then because work doesn’t feel like work, the day went by pretty fast. I have now had a two week break from working out, cooking and routines and it feels good to finally be back on track a little bit more. We did a big food shop a few days ago and I have done yoga a few times this week. Yesterday after yoga I practiced different inversions, headstand and handstands and decided that now I really want to do it a lot more and get better. At the moment I’m using everything I find at home, walls, chairs, tables as props. Consistent yoga makes you feel so strong and flexible and I really miss that feeling now! Also a little secret dream is to maybe become a yoga instructor one day so maybe I will start looking into that a little bit more soon as well. If you have any great tips on where to do it, let me know 😉 Kisses ❤

//Hej ❤ Det har varit en ganska så enkel dag. Jag vaknade och hade massor med tid innan jobbet att sitta och äta frukost och sen eftersom jobbet inte känns som ett, jobb gick dagen ganska fort. När jag kom hem … Jag har nu haft en två veckors paus från tränandet, matlagandet och det känns bra att äntligen vara lite tillbaka på spåret. Vi handlade massor med mat hem några dagar sedan och så har jag yogat för det mesta den här veckan. Igår efter att ha yogat övade på olika inversioner, att stå på huvud och händer och bestämde att nu vill jag göra det mycket mer och bli bättre. För tillfället använder jag allt jag hittar hemma, väggar, stolar, bord som stöd. Man känner sig också så stark då man gör regelbunden yoga och jag saknar den känslan nu! Så har jag en lite hemlig dröm om att kanske bli en yoga instruktör nån dag så kanske jag ska kolla mera på det snart också. Om ni har bra tips på var man ska göra det, berätta gärna 😉 Puss ❤

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: