EIRA BEACH

Who else wants this mega chocolate? – It looks too good 😉

Sundayyy yay! This weekend has felt really long, just like last weekend. I don’t know wheter it’s the fact that there has been lots of fun things to do or that it’s summer. Today when I woke up my first thought was I’m supposed to be getting up for work but felt so good when I realized today it’s Sunday!! We’ve been to shops this morning because I wanted to look at cameras in the shop and not just online. After that we went to the bech for a few hours. Now I’m back and Tom’s gone to work, I think I’ll try and unpack some boxes (yes we still have so many boxes unpacked) and hopefully get through as many of them as I can! Enjoy the rest of this Sunday xx

// Söndaaag yay! Helgen har känts så lång, lika som förra veckan. Jag vet inte om det är det att det varit en massa roliga grejer som hänt eller att det är sommar. Idag när jag vaknade var min första tanke att jag ska stiga upp för att gå på jobb men kändes skönt att inse att det är söndag!! Vi har varit till butiker idag för jag ville kolla pä kameror i en butik iställer för på nätet. Efter det gick vi till stranden för några timmar. Nu är jag tillbaka hemma och Tom har precis gått till jobbet, jag tror jag ska försöka packa upp några lådor (ja vi har fortfarande ouppackade lådor) och får förhoppningsvis många undan. Njut av resten av den här söndagen xx

Published by Carolina Törnqvist

Working and living in Helsinki, Finland. Love to travel, explore and experience new things. I get inspired by people around me and hope to inspire others.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: