OLD CUTE TEDDY

Hello ❤ I was hoping today could have been a beach day, but it has been a little cloudy and windy so I just went for a walk instead and cleaned at home. Even if I have had all the time in the world, I ended up rushing to get ready because I have a friend’s graduation/birthday party at five and I promised to go water my mum’s flowers while they’re away and I’m supposed to go do that before the party. It will take at least an hour from here to my parents, then to buy a present and hopefully get to the party not too late – forever a time optimist. Luckily I have my mum’s car to use tonight to get around, which also means no drinks fo me and tomorrow I can feel fresh and get things done! Before I left the apartment I had to quickly take a few photos of me and my teddy bear haha 😀 My parents are in Sweden visitin my dad’s cousin and I haven’t seen them in probably 20 years and they are the ones that gave this to me when I was a baby and it has been the only teddy I ever cared about so we thought it would be fun to show them that it still exists.

// Hej ❤ Jag hade hoppats på att ida skule bli en stranddag, men det har varit aningen mulet och blåsigt så jag gick bar apå en promenad istället och städade sedan hemma. Även om jag haft all tid i världen, slutade det med att jag fick bråttom eftersom jag ska på en kompis examensfest/födelsedag klockan fem och jag har lovat vattna min mammas blommor innan festen då de är borta. Det tar åtminstone en timme hemifrån till mina föräldrar, sedan köpa present och förhoppningsvis inte vara allt för sen till festen – förevigt en tidsoptimist. Som tur har jag min mammas bil jag kan använda idag för att komma överallt, vilket också betyder inga drinks för mig och imorgon kan jag känna mig fräsch och få saker gjort! Innan jag åkte hemifrån måste jag ta några bilder på mig och min nalle 😀 Mina föräldrar är i Sverige och hälsar på min pappas kusin och jag har säkert inte sett dem på typ 20 år och de gav mig nallen när jag var bebis och den har varit den enda nallen jag brytt mig om så vi tänkte det skulle vara roligt att visa dem att den fortfarande finns kvar.

Published by Carolina Törnqvist

Working and living in Helsinki, Finland. Love to travel, explore and experience new things. I get inspired by people around me and hope to inspire others.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: