THAI CURRY

I love seeing friends, having plans and being active all the time, but I really enjoy these days when I can come home after work, go to the gym and cook dinner. Lately the weeks have felt like I wake up and the day just flies by and suddenly it’s almost midnight only to be morning again and the same things starts over. Most of the time when my day looks like this I am seeing friends. I do feel blessed to have so many close friends to see and all the plans me and Tom are making. I wouldn’t change that ❤ Sometimes even I need time to just recharge and stick to a routine because it balances it all out. Today has been a day like that and I feel so calm after being to the gym and then cooked dinner.

//Jag älskar att träffa vänner, ha planer och vara aktiv hela tiden, men jag njuter av dessa dagar då jag kan komma hem från jobbet, gå till gymmet och laga middag. På senaste tiden har det känts som om jag vaknar och dagen bara flyger iväg och mitt i allt är det midnatt bara för att vara morgon igen och så börjar allt om. För det mesta ser jag vänner dom dagarna som ser ut så här. Jag är så lycklig ändå över att ha så många nära vänner att träffa och alla planer vi gör med Tom. Jag skulle inte ändra det ❤ Ibland behöver även jag tid att ladda batterier och hålla mig till rutiner för att hålla någon slags balans. Idag har varit en sådan dag och jag känner mig så lugn efter att ha varit till gymmen och sedan lagat middag.

Lately I have made thai curries because I brought some curry paste back with me from Thailand last year and it needs to be eaten haha! It’s also very quick and simple to make and soo good!

//Jag har lagat mycket thai curry senaste tiden för jag hämtade en thai curry paste hem från Thailand förra året och det måste ätas haha! Det är såklart också väldigt snabbt och enkelt att laga och såå gott!

Published by Carolina Törnqvist

Working and living in Helsinki, Finland. Love to travel, explore and experience new things. I get inspired by people around me and hope to inspire others.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: