GOLF ON A THURSDAY

Friday – yay! I’m looking forward to this weekend, we’re driving to my grandparents’. I haven’t been there since Christmas so it’s about time to go visit. Hopefully the weather is good and we can just sit out in the garden all weekend. We’re taking our golf gear with us so we can go play some. During the past week I’ve already played more than during all of last summer and hopefully we can keep it up. We played with my parents yesterday and it was so much fun. We spent three hours golfing and ended up doing two rounds, so 18 holes in total. No one of us takes it too seriously though and we try keeping the mood light even if we had to shout ‘fore’ twice because the balls fly wherever they want. We blame the wind 😀

// Fredag – jaa! Jag ser fram emot denna helg, vi skall till min mommo och mofa. Jag har inte varit där sen julen så det är på tiden att åka på ett besök. Hoppas vädret är bra så vi bara kan sitta ute på gården hela helgen. Vi tar våra golf grejer med oss så vi kan spela lite. Under den senaste veckan har jag redan spelar mera golf än under hela förra året och förhoppningsvis kan vi fortsätta så. Vi spelade med mina föräldrar igår och det var verkligen roligt. Vi golfade i tre timmar det slutade med att vi spelade två rundor, så 18 hål totalt. Ingen av oss brukar ta det allt för seriöst och vi försöker ha en lätt stämning även om vi hamnade skrika ‘fore‘ ett par gånger för bollarna flyger precis dit dom vill. Vi skyller på vinden 😀

Published by Carolina Törnqvist

Working and living in Helsinki, Finland. Love to travel, explore and experience new things. I get inspired by people around me and hope to inspire others.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: