GOLD

Good morning ❤ A day off in the middle of the week feels so good and the weather is supposed to be sunny. I just got up and made myself a coffee and some avocado toast (all time fav!). Tom is still sleeping and he always wakes up before me so this is very unusual haha! Anyway, I’ll let him sleep and I thought I’ll come post what I’ve been doing lately. Since we got back from England we haven’t had a camera anymore because the one we had we actually borrowed (for like two years :D) of Tom’s sister. Now I’m trying to look around to buy one to decide which one would be best for me. Tips on this are welcome 🙂 So this is why most my photos now are iphone photos, which isn’t ideal and it doesn’t really motivate me to take much photos. I love practicing photography and at the same time getting some content. Blogging is also more fun when I can show you photos instead of just lots of text. So camera hunt has begun.

// God morgon ❤ En ledig dag mitt i veckan känns så bra och vädret ska också vara soligt. Jag har vaknat en stund sedan och gått upp och lagat kaffe och avokado toast (alla tiders favorit!). Tom sover ännu och han vaknar alltid innan mig så det här är väldigt ovanligt haha 😀 Hur som helst, ska jag låta honom sova och jag tänkte att jag kommer och skriver om vad jag gjort den senaste tiden. Sen vi kom hem från England har vi ju inte haft en kamera för den vi hade lånade vi (i typ två år :D) av Toms syster. Nu försöker jag leta runt och bestämma vilken kamera skulle passa mig bäst. Tips på kameror är välkomna 🙂 Så pga det är de flesta bilderna för tillfället iphone bilder, vilket inte är precis idealt och motiverar inte mig riktigt till att ta bilder. Jag älskar att träna fotografering och samtidigt skapa innehåll. Bloggandet är även så mycket roligare då jag kan visa bilder och inte bara en massa text. Så kamerajakten har börjat.

This was the “gold medal party” that was organized the day after the win.
The Finnish president even came up on stage to give the team a speach.

Otherwise the whole past week has been crazy, I think we’ve been out partying three or four days, because if you follow the ice hockey world championships – you’ll know that little Finland brought home the gold. Watching Finland play the last three games, beating Sweden, Russia and lastly Canada, was sick! Those three countries have insanely good players, but so did Finland this year. Okay, no more ice hockey. I’ll wait for Tom to wake up and then we’ll go play golf with my parents. I have a feeling it will go well because on Saturday when we went to the range I got so many good swings. Not typical me haha 😀

// Annars så har hela den senaste veckan varit galen, jag tror vi festat tre eller fyra kvällar, för om du följer med ishocky världsmästerskapen, vet du att lilla Finland tog hem guldet! Att se Finland i de tre sista spelen vinna över Sverige, Ryssland och Kanada var helt sjukt! Dom tre länderna har även galet bra spelare, men det hade även Finland i år. Okay, inte mer ishocky prat. Jag väntar att Tom ska vakna så ska vi åka iväg och golfa med mina föräldrar. Jag har en känsla av att det kommer gå bra, på lördag då vi gick till rangen så lyckades jag få en massa sjukt bra slag. Så olikt mig haha 😀

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: