TATTU

Love catching up with these stunning girls ❤

Hello ❤ Last night I got to Birmingham in the evening and we went straight to the restaurant which meant I had to bring broken bag along. The restaurant was an asian fusion restarurant called Tattu, which was supposed to be really good. I had a vegetarian menu which was five small dishes. Starter, first, main, side and dessert. Everything was good, however, the food came in at a little different times for everyone and we had to ask for a few dishes several times. The decorations were so nice though, the ceiling was full of pink flowers hanging down and it had a really cosy/romantic vibe. We had a really good time catching up with everyone because we haven’t seen each other since December. Towards the end of dinner it felt like I could have fell asleep there and then. I had got up at 7 and travelled all day without a single nap on the plane or bus so we crashed hard when we got back and slept in a little bit today. We’re staying at Tom’s sisters place when we are here. Today we had a quick breakfast and coffee and then went out for a walk and got fish and chips for lunch haha 😀 a must everytime we come here, but I’m happy to eat that twice a year and that’s it. We have actually not done much today, but now I’m going to start getting ready for tonight because we’re going to meet up with friends again and I heard some table tennis might be involved. I’m super excited! Enjoy your Friday night ❤

//

Hej ❤ Igår kväll kom jag till Birmingham på kvällen och vi gick direkt till restaurangen, vilket betydde att jag fick släpa min söndriga väska med mig. Restaurangen var en asian fusion typs restaurang som heter Tattu och skulle då vara väldigt bra. Jag valde en vegetarisk meny som bestod av fem små rätter. Förrätt, första och andra huvudrätten, en sidorätt och efterrätt. Allt var bra, även om maten kom in lite olika tider åt alla och vi fick fråga efter några av rätterna flera gånger. Dekorationerna var så fina dock, taket var fullt av ljusröda blommor som hängde ner och stämningen var så mysig/romantisk. Vi hade en riktig trevlig kväll och fick ta igen de senaste halva året för vi har inte träffats sen december. Mot slutet av middagen kändes det som om jag skulle ha kunnat somna där på plats. Jag hade varit vaken sen sju på morgonen och rest hela dagen utan en enda nap på planet eller bussen så vi somnade direkt då vi kom tillbaka och sov lite längre idag. Vi bor hos Toms syster alltid när vi är här. Idag vaknade och åt snabbt lite frukost och drack kaffe. Sedan gick vi på en promenad och åt fish and chips till lunch haha 😀 ett måste allti då vi är här, för mig räcker ändå att äta det två gånger om året och inte mera. Idag har vi inte sedan gjort så mycket annat, nu ska jag börja laga mig färdig för att gå träffa vänner igen och jag hörde att pingis kanske hör till kvällens planer. Så peppad! Ha en fin fredag kväll ❤

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: