36000 FEET

Landed in sunny London ❤ The flight didn’t feel too long though and I had downloaded a few podcasts to listen to. I usually spend so much time just staring out the window  that I don’t have time to do anything else during short flights. If I don’t look out the window, I fall asleep 😀 I have loved the window seat since I was little and still do. There are no words for how cool everything looks from 36000 feet and it’s so much fun to try recognise places you fly over. I did that the whole first half of the flight. Easily entertained? 😀

//

Landat i soliga London ❤ Flyget kändes inte alls för långt och jag hade laddat ner några poddar att lyssna på. Jag använder så mycket tid till att bara stirra ut ur fönstret och hinner sällan göra något annat under korta flyg. Om jag inte tittar ut, somnar jag 😀 Jag har älskat fönstersätet sen jag var liten och gör det fortfarande. Det finns inga ord för hur coolt allt ser ut från en 11 kilometers höjd och det är så roligt att försöka känna igen platser som man flyger över. Lätt underhållen? 😀

Can you even see where the sea meets the sky?

I never buy anything on the short flights and bring my own snacks instead. I prefer long 10-12 hour flights over short ones. Maybe it’s extremely weird, but I think it’s so relaxing to sit on a plane knowing that you won’t be able to go anywhere for a while and they serve meals every few hours. To make it sound even crazier, I think airplane food is good haha 😀 Today I forgot to get anything and left for the airport so last minute I didn’t have time to get anything. Btw, my carry-on bag broke and I had to carry it through the whole terminal. How annoying!? I guess I’ll have to find a new one here or when I’m back home. Now I’m anyway waiting at Heathrow for the bus to Birmingham to leave and then it is dinner time! ❤

//

Jag köper aldrig något på korta flyg och har alltid egna snacks med mig. Jag föredrar långa 10-12 timmars flyg över korta. Kanske det är sjukt konstigt, men jag tycker det är så avslappnande att sitta på ett flyg och veta att jag inte kan gå någonstans på en stund och de serverar mat med några timmars mellanrum. För att få det att låta ännu galnare så tycker jag ju att maten man får är god haha 😀 Idag åkte jag till flygfältet i ganska sista sekund så jag hann inte köpa något med mig. Btw, min lilla reseväska gick sönder och jag hamnade bära den hela vägen igenom terminalen. Hur störande!? Får väl hitta en ny här eller då jag är tillbaka hemma. Nu sitter jag på Heathrow och vänta på att min buss till Birmingham ska gå och sen är det dags för middag! ❤

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: