POTATO STARCH AS DRY SHAMPOO

Happy Monday you all! Today I woke up around 6.30 and it felt like my head was stuck to the pillow. Maybe because our apartment was so hot last night I couldn’t fall asleep and just wanted to take our guest mattress out on the balcony. Not that there would have been any space either because that’s where all our unpacked boxes are. Anyway I chose to sit for half an hour drinking my morning coffee over washing my hair, which resulted me in realizing I probably should have washed my hair the night before. Why is it always so that the hair looks good when you go to bed and when you wake up it’s dirty out of nowhere. Tips on how to make my hair last more than 1,5 day unwashed thank you. Because my dry shampoo was in one of the unpacked boxes outside, I though I was so smart remembering I have potato starch in the kitchen and I’ve heard that’s the “budget version” of dry shampoo. Okay, it definitely isn’t and it only got worse after. At that point there was no time to save it so off I went with my hair looking like it was unwashed and had white mold in it 😀 next time the unwashed look will do just fine. Anyhow, I got to work and for the first time in a few weeks I felt a completely different energy and motivation towards everything. Even tired, I just felt like the moving part is now over and we can actually start focusing on other things. After work I came straight back to our lovely lovely place and we watched the fourth Hame of thrones episode. Hoooow exiting is it?! We have been watching every single youtube clip of it haha, obsessed. Now we just got back from the gym and are going to eat and do a few things that need to be done here. After that it’s bedtime! Hope you’re all as excited and motivated for a new week! ❤

//

Glad måndag alla! Idag vaknade jag kring 6.30 och det kändes verkligen som om huvuded fastnat i dynan. Antagligen för att vår lägenhet var så varm att jag inte kunde somna och bara ville dra vår gästmadrass ut på balkongen. Inte för att där skulle ha funnits utrymme där eftersom alla våra lådor är fortfarande där. Hur som helst så valde jag att sitta och njuta av morgonkaffet i en halv timme istället för att tvätta håret, vilket resulterad i att jag insåg att jag kanske borde ha gjort det kvällen innan. Varför är det alltid så att håret ser hur bra ut som helat på kvällen och när du vaknar är det plötsligt äckligt och smutsigt. Tips på hur man får håret att hålla otvättat mer än 1,5 dag tas gärna emot tack. Eftersom mitt torrshampo var i någon av lådorna ute, tänkte jag att jag var så smart som kom ihåg att vi har potatismjöl i köket och jag har hört att det fungerar som en “budget version” av torrshampo. Det är det definitivt inte och det blev bara värre efteråt. Då var klockan ändå så mycket att det var för sent för att göra något åt det så jag fick gå iväg och se ut som om jag hade vitt mögel i håret 😀 nästa gång fungerar bara smutsigt hår riktigt lika bra. Hur som helst, ja kom till jobbet och för första gången på några veckor kände jag en helt annan energi och motivation. Även om jag var teltt, kändes det som att flytten är äntligen över och vi kan börja fokusera på andra saker. Efter jobbet kom jag direkt hem till vår super härliga lägenhet och tittade på det fjärde avsnittet av Game of thrones. Huuuur spännande är inte det?! Vi har kollat på alla youtube clips det finns, haha. Nu har vi precis kommit hem från gymmet, ska äta och fixa några grejer. Sedan är det sovdags! Hoppas ni alla är like peppade och motiverade på en ny vecka! ❤

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: