SPRING VIBES

Beach day in a comfy outfit ❤

Hello! Spring is finally here!! It makes me so happy that it’s getting warmer and the sun is out pretty much every day. The sneaker season has definitely started and I can pack away boots and big winter shoes. Speaking about packing, it’s not just winter shoes I’ll be packing because in about two weeks we are MOVING. I am SO excited to move into an apartment in Helsinki. It’s time for a fresh start and some new routines and I can’t wait. We haven’t had a bedroom door since we lived in Sydney in 2016 haha 😀 so it’s about time!

Before we start going through our things, we’ll take a break from the hectic city life and disappear into the woods for a weekend – a cottage break with friends is exactly what we need. I love going to friends’ summerplaces because you plan and buy food for the whole weekend and then don’t have to go a n y w h e r e during the whole time. Hanging with friends, going in the sauna, having random late night deep talks and laugh my face off. That’s a perfect weekend for me! Have a wonderful weekend and enjoy the spring sun ❤

//

Hej på er! Våren är äntligen här!! Det gör mig så glad att det blir varmare och solen skiner nästan varje dag. Sneaker säsongen har definitivt börjat och jag kan packa undan kängor och klumpiga vinter skor. På tal om att packa, kommer vinterskor inte vara det enda jag packar för om ca två veckor ska vi FLYTTA. Jag är SÅ peppad på att flytta till stan. Dags för en ny start och nya rutiner och jag längtar så. Vi har inte haft en sovrumsdörr sen vi bodde i Sydney 2016 haha 😀 så det är på tiden!

Innan vi börjar gå igenom våra saker, ska vi ta en paus från det hektiska stadslivet och försvinna ut i skogen för ett veckoslut – spendera tid på en stuga med vänner är precis vad vi behöver. Jag älskar att åka till vänners sommarställen för man planerar och köper mat för hela veckoslutet och så måste man inte åka iväg n å g o n s t a n s under hela tiden. Hänga med vänner, bada bastu, ha random late night deep talks och skratta ansiktet av mig. Det är ett perfekt veckoslut enligt mig! Ha det skönt och njut av våren och solen ❤

Published by Carolina Törnqvist

28 years old, working and living in Helsinki, Finland. Currently studying to take a private pilot license. Love to travel, explore and experience new things while still wanting to live sustainable. My whole life is my hobby and I want to do things that make me happy and always follow my gut feeling. Follow my blog for a mix of lifestyle, recipes, travel, sustainability and pretty much anything between heaven and earth.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: